Mirage Môtley

De Mirage Motley is een van de nieuwste series uit het assortiment van Mirage Tegels. De Mirage Motley is een collectie keramische natuursteenlook tegels. Deze natuursteenlook tegels hebben alle kenmerken van natuursteen dat van oorsprong door heel Italië werd gewonnen. De textuur van dit natuursteen zorgt ervoor dat deze serie nooit saai op het oog zal vallen bij u in de ruimte!

Meer informatie over de Mirage Motley? Dan bent u van harte welkom bij ons in de showroom of neem direct contact met ons op. Wilt u een scherpe totaalprijs voor deze serie ontvangen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan!

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Mirage Motley Natuursteenlook Tegels

Voor de Mirage Motley collectie is de inspiratie gehaald uit Italiaans natuursteen. Dit Italiaanse natuursteen wordt gekenmerkt door kleurschakeringen en oneffenheden in de textuur. Deze textuur is door Mirage Tegels tot in klein detail overgenomen in het ontwerp van de Mirage Motley. Zo heeft de Motley collectie een perfecte combinatie. Namelijk de combinatie tussen een levensechte natuursteenlook en het gemak en de voordelen van keramiek. In totaal zijn er 8 soorten Italiaans natuursteen verwerkt in de Mirage Motley collectie. Deze natuurstenen variëren van kleur om de gewenste natuursteenlook tegels voor wand of vloer te kunnen vinden in deze collectie.

Mirage Motley buitentegels

Op zoek naar natuursteenlook terrastegels? Dan kunt u uw wens ook vinden binnen de Mirage Motley collectie. Er is binnen deze collectie namelijk een speciale afwerking voor buiten. Deze buitentegels hebben een dikte van 20 mm. Zo zijn de Mirage Motley buitentegels bestand tegen omstandigheden van een buitenruimte. Er zijn binnen deze collectie 5 kleuren die in de 20 mm afwerking te verkrijgen zijn. Daarnaast zijn er 3 afmetingen voor buiten, namelijk 60x60 cm, 60x90 cm en 60x120 cm.

Kleuren en afmetingen

De Motley van Mirage Tegels is verkrijgbaar in de onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Motley Rio MT 01
  • Motley Monterey MT 02 (Ook voor buiten)
  • Motley Wembley MT 03 (Ook voor buiten)
  • Motley Altamond MT 04 (Ook voor buiten)
  • Motley Woodstock MT 05 (Ook voor buiten)
  • Motley Liverpool MT 06 (Ook voor buiten)
  • Motley Reading MT 07

Afmetingen:

30x60 cm, 60x60 cm, 60x120 cm, 120x120 cm, 120x278 cm

Voor buiten (20 mm):

60x60 cm, 60x90 cm, 60x120 cm.

De Mirage Motley bij Regge Tegels & Vloeren

Zowel de binnentegels als de buitentegels van de Mirage Motley collectie vindt u tegen een scherpe prijs bij Regge Tegels & Vloeren. Ook adviseren wij graag over het gebruik van deze natuursteenlook keramische tegels. Wilt u advies en meer informatie? Neem dan contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom. Met een zakelijk project bezig en hiervoor op zoek naar de Mirage Motley? Neem dan contact met ons op via het zakelijke contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Enkele afbeeldingen van de collectie