Betonlook Tegels Referentie Woonhuis Oosterwolde

Keramische tegels zijn ideaal voor een keuken. Keramische tegels zijn kleur, kras en slijtvast en ook nog waterafstotend. Perfect dus voor een keuken.

Het Project Woonhuis Oosterwolde

Bij dit project hebben wij de strakke, keramische betonlook vloertegels in de keuken geleverd. De betonlook tegels geven de keuken een modern karakter dat mee gaat met de huidige interieurtrends. De keramische tegels zijn ideaal voor een keuken. Keramische tegels zijn kleur, kras en slijtvast en ook nog waterafstotend. Perfect dus voor een keuken. Samen met een moderne betonlook geven deze keramische tegels een prachtige uitstraling aan de keuken.

Meer informatie over deze tegels?

Meer informatie over de tegels die gebruikt zijn bij dit project, of weten tegen welke scherpe prijs wij deze tegels aan kunnen bieden? Vraag dan nu geheel vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op. Wilt u meer informatie & inspiratie? Kom dan eens deze betonlook tegels bekijken bij ons in de showroom.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen