Cotto d'Este X-Beton

Cotto d’Este X-Beton, een grootformaat betonlook keramische vloertegels, met een niet van echt te onderscheiden look van cement. De Cotto d’Este X-Beton geeft elke ruimte een industriële atmosfeer, die helemaal past bij de moderne woonruimtes, en de laatste trends. Perfect om een stedelijk karakter binnen uw ruimte te creëren. Door de speciale Microban technologie van Cotto d'Este Tegels weert het oppervlak van deze tegel ook nog eens 99.9 % van alle bacteriën! Heeft u interesse in deze collectie? Dan bent u van harte welkom voor advies en inspiratie van onze verkopers, of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan om een scherpe prijs te ontvangen. Uiteraard kunt u voor meer informatie contact met ons opnemen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Cotto d’Este X-Beton Microban Technologie

Een uitstekende prestatie van de Cotto d’Este X-Beton, is het proces waarbij de tegels ontwikkeld zijn met Microban technologie. Het voordeel hiervan is dat 99.9 % van alle bacteriën op het oppervlak worden geweerd. Hierdoor heeft de X-Beton een garantie van hygiëne en schoonheid. Nog een verdienste binnen het proces van de X-Beton is de uitmuntende kracht van deze tegel. Deze tegel heeft een draagkracht tot wel 620 kilo. Zo zijn ook zware voorwerpen op het oppervlak geen probleem. Kortom, een moderne tegel, met een goede hygiëne en alle voordelen van keramiek. Deze tegel heeft ook een buitenafwerking. Klik hier voor meer informatie over de Cotto d'Este X-Beton buitentegels.

X-Beton kleuren en afmetingen

De Cotto d'Este X-Beton serie is te krijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

X-Beton is te verkrijgen in de volgende kleuren:

  • X-Beton DOT-30 /Beige-tint
  • X-Beton DOT-50 /Grijze-tint
  • X-Beton DOT-70 /Donkergrijze tint

X-Beton is te verkrijgen in de afmetingen:
60×60 cm, 90×90 cm, 60×120 cm.

Cotto d’Este X-Beton kopen bij Regge Tegels & Vloeren

De Cotto d'Este X-Beton is te krijgen voor de scherpste prijs bij Regge Tegels & Vloeren. Bent u geïnteresseerd in de Cotto d’Este X-Beton of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers, of vul het zakelijk contactformulier in.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Afbeeldingen van de X-Beton collectie