Cotto d'Este Vanity

Cotto d’Este Vanity is een serie keramische tegels met de elegante en fraaie uitstraling van marmer. Met de Vanity worden de subtiele patronen, lichte aderen en de zachte arcering van marmer omgezet in praktisch en duurzaam keramiek. Marmer is een luxueus materiaal dat al eeuwenlang als bouwmateriaal voor prestigeuze projecten wordt gebruikt. Regge Tegels & Vloeren kan u voorzien in advies en de scherpste prijs voor de Cotto d'Este Vanity. Vraag voor deze scherpste prijs direct een vrijblijvende offerte aan, of kom langs bij ons in de showroom om advies te krijgen van onze verkopers. U kunt uiteraard ook contact met ons opnemen voor vragen en meer informatie.

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Cotto d'Este Vanity collectie

De marmer-look geeft elke ruimte een prachtige uitstraling. Deze uitstraling is weergegeven in 3 kleuren die van licht tot donker lopen. Hiermee wordt de elegantie van marmer weergegeven in 3 fraaie kleuren. Deze serie kan ruimtes de luxe uitstraling geven waar u naar op zoek bent!

De Vanity kleuren en afmetingen:

De Kerlite Vanity is te krijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren
– Kerlite Vanity Bianco Luce
– Kerlite Vanity Bianco Statuario
– Kerlite Vanity Dark Brown

Afmetingen:
120×120 cm, 120×260 cm

Cotto d’Este Kerlite Vanity kopen?

Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van Cotto d’Este tegels. Daarom kunnen wij u in de scherpste prijs en bijpassend advies voorzien.
Zoekt u meer informatie over Cotto d’Este tegels of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via het offerte forumulier!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers, of vul het contactformulier voor architecten in.

Ga ook eens naar de pagina van Cotto d’Este buitentegels.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van de Vanity collectie: