Cotto d'Este Lithos

Cotto d’Este Lithos is een serie keramische tegels met de uitstraling van de originele esthetiek van natuursteen. Cotto d’Este heeft deze uitstraling in keramiek weten om te zetten door een diepgaande zoektocht naar originaliteit te combineren met de geavanceerde technologie waar Cotto d'Este tegels bekend om staat. Het resultaat hiervan is een unieke en hoogwaarde serie keramische, natuursteenlook tegels. Interesse in de Cotto d'Este Lithos collectie? Vraag dan voor een scherpe prijs direct een geheel vrijblijvende offerte aan, of kom eens langs bij ons in de showroom. Voor meer informatie kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Regge Tegels & Vloeren geeft graag meer advies en informatie.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Cotto d’Este Lithos collectie

Binnen de Cotto d’Este Lithos collectie vermengt zich natuursteen met zeldzame marmersoorten. Cotto d’Este heeft de interpretatie van deze natuurlijke materialen samen met een fraaie creativiteit omgezet in een prachtige collectie keramische tegels. Met 4 verschillende afwerkingen en een ruim aanbod aan afmetingen kunt u de Lithos collectie aanpassen naar gebruik en uw eigen smaak! Naast standaard afwerkingen heeft deze serie keramische tegels ook enkele XL-afmetingen om grotere oppervlaktes te kunnen maken. Extra bijzonder aan deze collectie is dat dit een onderdeel is van de Cotto d’Este Protectlijn. De Protectlijn tegels zijn hoogwaarde, antibacteriële keramische tegels die zorgen voor een fris en hygiënisch oppervlak.

Keramische natuursteenlook voor iedere ruimte

De unieke Cotto d'Este Lithos collectie leent zich uitstekend om een boeiend en fraai ontwerp te creëren in iedere ruimte. Met een verscheidenheid aan afwerkingen zijn combinaties mogelijk die perfect bij elkaar passen. Schenk iedere ruimte een unieke persoonlijkheid met de Cotto d'Este Lithos collectie! Door het gemak en voordelen van een keramische tegel, kan de Cotto d'Este Lithos gebruikt worden in alle ruimtes als natuursteen vloertegel van keramiek. En natuurlijk ook als wandtegel.

Ook een mogelijkheid voor buiten

Cotto d'Este heeft in de Lithos collectie ook een afwerking voor buiten gecreëerd. De Cotto d'Este Lithos voor buiten heeft een andere dikte. Namelijk een dikte van 20 mm. Geef uw tuin, terras of buitenruimte een rustieke look met deze keramische terrastegel. Bekijk hier de pagina van de Cotto d'Este Lithos buitentegel. Alle kleuren uit deze collectie zijn te gebruiken als buitentegel. Ook de buitentegels van deze collectie vindt u bij Regge Tegels & Vloeren tegen een scherpe prijs.

Lithos kleuren en afmetingen

De Cotto d'Este Lithos is te verkrijgen in de onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Lithos Carbon
  • Lithos Desert
  • Lithos Moon
  • Lithos Stone

Afmetingen:
30×60 cm, 60×60 cm, 90×90 cm, 60×120 cm, 120×120 cm, 260×120 cm.

Cotto d’Este Lithos bij Regge Tegels & Vloeren kopen tegen een scherpe prijs

Een scherpe prijs krijgen voor de Cotto d'Este Lithos? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan, of kom gerust voor advies en inspiratie langs bij ons in de showroom. Uiteraard kunt u voor meer informatie contact met ons opnemen. Bent u architect of designer? Of bezig met een zakelijk project? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Afbeeldingen van de Cotto d'Este Lithos