Cotto d'Este Woodland

De Cotto d’Este Woodland is een collectie houtlook keramische tegels, oftewel keramisch parket. De Woodland collectie heeft alle kenmerken van hout, door de levende schoonheid in de vorm van nerven, noesten en barsten tot in detail over te nemen in deze collectie. Hierdoor is de houtlook in de Woodland collectie levensecht!

Wilt u meer informatie over deze collectie van Cotto d’Este Tegels? Neem dan direct contact met ons op, of vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan om een scherpe prijs van ons te ontvangen.

Afbeeldingen van Woodland:

Cotto d’Este Woodland collectie

De Woodland collectie van Cotto d’Este heeft verschillende, unieke houtsoorten verwerkt in de structuur. Deze houtsoorten worden weergegeven in 8 verschillende kleurvariaties. Deze kleurvariaties variëren van lichte tot donkere kleuren. Daarnaast sluiten de formaten van de Woodland collectie aan bij het idee van ‘echte’ houten planken.

Woodland toepassing

Bent u op zoek naar een natuurlijke en landelijke uitstraling voor uw ruimte, maar wit u niet de nadelen van een echte houten vloer? Dan is de Woodland perfect toe te passen. De Cotto d’Este Woodland is namelijk gemaakt van keramiek en hierdoor onder meer kleur, kras en slijtvast!

Kleuren en afmetingen

Deze collectie is te verkrijgen in de onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:
– Atlantic
– Boreal
– Tropical
– Teak
– Ebony
– Arden
– Walden
– Grove

Afmetingen:
20×120 cm, 30×240 cm

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over deze collectie? Dan kunt u contact met ons opnemen of langskomen bij ons in de showroom.
Bent u architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen