Cotto d'Este Woodland

De Cotto d’Este Woodland is een collectie houtlook keramische tegels, oftewel keramisch parket. De Cotto d'Este Woodland collectie heeft alle kenmerken van hout, door de levende schoonheid in de vorm van nerven, noesten en barsten tot in detail over te nemen in deze collectie. Hierdoor is de houtlook in de Woodland collectie levensecht!

Wilt u meer informatie over deze collectie van Cotto d’Este Tegels? Neem dan direct contact met ons op, of vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan om een scherpe prijs van ons te ontvangen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Cotto d’Este Woodland collectie

De Cotto d’Este Woodland heeft verschillende, unieke houtsoorten verwerkt in de structuur. Deze houtsoorten worden weergegeven in 8 verschillende kleurvariaties. Deze kleurvariaties variëren van lichte tot donkere kleuren. Daarnaast sluiten de formaten van de Cotto d'Este Woodland collectie aan bij het idee van ‘echte’ houten planken. De Cotto d'Este Woodland collectie is keramisch parket dat is ontwikkeld om het natuurlijke gevoel van hout te combineren met het gemak van keramiek.

Woodland toepassing

Bent u op zoek naar een natuurlijke en landelijke uitstraling voor uw ruimte, maar wit u niet de nadelen van een echte houten vloer? Dan is de Woodland perfect toe te passen. De Cotto d’Este Woodland is namelijk gemaakt van keramiek en hierdoor onder meer kleur, kras en slijtvast! Houtlook vloertegels uit deze collectie zijn bruikbaar voor alle ruimtes, dus bijvoorbeeld ook in de badkamer.

Kleuren en afmetingen

Deze collectie van Cotto d'Este tegels is te verkrijgen in de onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Atlantic
  • Boreal
  • Tropical
  • Teak
  • Ebony
  • Arden
  • Walden
  • Grove

Afmetingen:
20×120 cm, 30×240 cm

Meer informatie over de Cotto d'Este Woodland bij Regge Tegels & Vloeren

Wilt u meer informatie over de collectie houtlook tegels Cotto d'Este Woodland? Dan kunt u contact met ons opnemen of langskomen bij ons in de showroom. Hier staan onze verkoopmedewerkers graag voor u klaar. Bent u met een zakelijk project bezig? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Afbeeldingen van Woodland: