Fioranese Frammenta

De Fioranese Frammenta is een collectie keramsiche tegels met inspiratie gehaald uit natuursteen. Dit natuursteen is Ceppo di Gré, afkomstig uit Italië. Ceppo di Gré staat bekend om de kenmerkende kiezels en stenen die in de textuur verwerkt zijn. Met de Fioranese Frammenta is van dit fraaie natuursteen een kwalitatieve variant op de markt gebracht. Zo combineert Fioranese een prachtige uitstraling met hoogwaardige kwaliteit.

Een scherpe prijsopgave ontvangen voor deze serie? Dan kunt u direct een geheel vrijblijvende offerte aanvragen. Meer informatie over deze serie of wilt u advies? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen of een bezoek brengen aan onze showroom. Hier staan onze verkoopmedewerkers graag voor u klaar!

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

De Fioranese Frammenta Ceppo di Gré collectie

Ceppo di Gré is een natuurlijk materiaal dat al zeer lang in de Italiaanse architectuur gebruikt wordt. Vooral in de regio Milaan is dit bouwmateriaal zeer populair. De look en feel van Ceppo di Gre is tot in het kleinste detail overgenomen in de Fioranese Frammenta. De details van het natuursteen, zoals kiezels en stenen, zijn ook allemaal te vinden in deze serie. Daarnaast biedt de Fioranese Frammenta een breder scala aan mogelijkheden qua kleur. Met 5 kleurvariaties kan de kleur gekozen worden die past bij wens en smaak. Qua afmetingen zijn er in deze collectie 4 mogelijkheden. De diktes van de Fioranese Frammenta tegels is 9 of 10 mm. Met de Frammenta tegels kunt u zowel een natuursteen wandtegel als natuursteen vloertegel in de voordelen van keramiek creeeren.

Een 2 cm buitenafwerking

De Fioranese Frammenta kan ook buiten verwerkt worden. Voor de verwerking buiten heeft Fioranese een speciale afwerking ontwikkeld. Deze afwerking heeft een dikte van 20 mm. Met een 20 mm is de Frammenta buitentegel beter bestand tegen de omstandigheden van buiten. De Fioranese Frammenta is voor buiten in de kleuren Beige en Grigio Chiaro verkrijgbaar. Het formaat van deze buitentegel is 60x90 cm. Gebruik de 2 cm afwerking van deze serie als natuursteen terrastegel die het karakter van uw tuin en terras kan bepalen.

Kleuren en afmetingen

De Fioranese Frammenta is te verkrijgen in de onderstaande kleurvariaties en formaten.

Kleuren:

  • Frammenta Bianco
  • Frammenta Beige (Ook voor buiten)
  • Frammenta Grigio Chiaro (Ook voor buiten)
  • Frammenta Grigio Scuro
  • Frammenta Antracite

Formaten:

30x60 cm, 60x60 cm, 20x120 cm, 60x120 cm, 60x90x2 cm (enkel voor buitenafwerkingen).

De Fioranese Frammenta kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur en dealer van Fioranese. De Ceppo di Gré Look tegels uit de Fioranese Frammenta collectie kunnen wij daarom aanbieden tegen een scherpe prijs. Naast deze scherpe prijs geven wij ook graag advies. Voor advies en meer informatie kunt u contact met ons opnemen of langskomen bij ons in de showroom. Met een zakelijk project bezig? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen