Fondovalle Keynote

De Fondovalle Keynote is een serie keramische tegels waarvoor de uitstraling is gehaald uit een mengsel van natuurlijke materialen zoals steen en moderne materialen zoals cement. Dit geeft de Fondovalle Keynote een eigen, unieke uitstraling!

Een scherpe prijs ontvangen voor deze collectie? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan, of neem contact met ons op voor meer informatie over de Keynote serie.

Afbeeldingen van de Keynote serie

Fondovalle Keynote collectie

Door het mengen en combineren van meerdere materialen in de Fondovalle Keynote collectie, hebben de tegels prachtige, ongelijke texturen met een ruime variatie aan kleurschakeringen. De Keynote collectie is verkrijgbaar in 6 kleuren die warme en koude tinten zijn. Ook kent de collectie een vele afmetingen, met zelfs enkele XL-formaten van 120x120 en 120x278 cm met een dikte van 6,5 mm. De overige afmetingen zijn 10 mm dik.

Kleuren en afmetingen

De Fondovalle Keynote is verkrijgbaar in de onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Keynote Pearl
  • Keynote Amber
  • Keynote Cocoa
  • Keynote Artic
  • Keynote Cool Grey
  • Keynote Titanium

Afmetingen:

20x120 cm, 60x120 cm, 40x80 cm, 80x80 cm, 120x120 cm, 120x278 cm.

Meer informatie?

Op zoek naar meer informatie over de Keynote collectie? Neem dan direct contact met ons op. Bent u bezig met een zakelijk project? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen