Italgraniti Marble Experience

Italgraniti Marble Experience brengt de luxe en verfijning van marmer naar uw interieur. Deze collectie is een eerbetoon aan de tijdloze schoonheid van natuurlijk marmer en biedt een elegante en glamoureuze uitstraling.

Wilt u graag meer informatie over deze Italgraniti Marble Experience uit ons assortiment? Neem dan contact met ons op of kom gerust eens langs in onze showroom. Uiteraard kunt u ook direct een scherpe prijs ontvangen, u kunt hiervoor een geheel vrijblijvende offerte aanvragen. Regge Tegels & Vloeren voorziet u graag in advies over de toepassing van deze tegels.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Italgraniti Marble Experience Collectie

Met de Italgraniti Marble Experience tegels kunt u de pracht van marmer in huis halen zonder de hoge kosten en het onderhoudsgedoe van echt marmer. De collectie omvat een breed scala aan designs die de adembenemende patronen en aders van marmer nauwkeurig nabootsen. Van klassiek Carrara-marmer tot exotische en unieke variëteiten, elke tegel straalt de allure van echt marmer uit. De Italgraniti Marble Experience collectie biedt eindeloze mogelijkheden om een luxueuze en stijlvolle ambiance te creëren. Of u nu kiest voor een weelderige marmeren vloer, een indrukwekkende marmeren muur of elegante marmeren details, deze tegels voegen een vleugje klasse en verfijning toe aan elke ruimte.

Toepassing

De Italgraniti Marble Experience tegels zijn verkrijgbaar in diverse formaten en afwerkingen, waardoor u flexibiliteit heeft bij het ontwerpen van uw ruimte. Of u nu kiest voor grote tegels voor een strakke en naadloze look of juist kleinere tegels voor een speels effect: deze collectie biedt talloze mogelijkheden voor vloer en wand om uw persoonlijke stijl tot uiting te brengen. Naast het esthetische aspect bieden de Italgraniti Marble Experience tegels ook praktische voordelen. Italgranitit staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid. De tegels zijn bestand tegen slijtage, vlekken en krassen waardoor ze uiterst geschikt zijn voor intensief gebruikte ruimtes zoals badkamers, keukens en woonkamers. Ze zijn bovendien gemakkelijk te onderhouden, waardoor u kunt genieten van de prachtige uitstraling van marmer zonder de zorgen.

Kleuren en afmetingen

Interesse in Italgraniti Marble Experience? Deze collectie is in onderstaande kleuren en afmetingen verkrijgbaar.

Kleuren:

 • Marble Experience Calacatta Gold
 • Marble Experience Sahara Noir
 • Marble Experience Statuario Lux
 • Marble Experience Orobico Grey

Afmetingen:

 • 160x320cm
 • 120x280cm
 • 20x120cm
 • 30x60cm
 • 60x60cm
 • 60x120cm
 • 80x80cm
 • 80x160cm
 • 120x120cm

Kom naar de showroom voor de Italgraniti Marble Experience serie

Heeft u interesse in de Italgraniti Marble Experience? Wij kunnen alle series van Italgraniti leveren tegen een scherpe prijs, samen met bijpassend advies. Vraag voor een scherpe prijs direct een vrijblijvende offerte aan of neem voor meer informatie contact met ons op. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom. Bent u met een zakelijk project bezig? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Enkele afbeeldingen uit deze collectie