Groot Formaat Tegels

Groot-formaat tegels zijn een opkomende trend in de moderne interieur ontwerpen. De grotere formaten tegels zijn populair vanwege het uniform ogende oppervlak. Dit uniform ogende oppervlak wordt gecreëerd doordat er minder voeg nodig is. Hierdoor wordt er een grote eenheid gecreëerd op het vloer- of muuroppervlak! Denk bij groot formaat tegels aan formaten van bijvoorbeeld 120x120 cm tot mega slabs van 120x278 of 160x320 cm!

Op zoek naar advies of een scherpe prijs voor groot-formaat tegels? Neem dan gerust contact met ons op of vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan. U kunt ook langs komen bij ons in de showroom, hier hebben wij voorbeelden van groot-formaat en XL-tegels en voorzien onze verkopers u graag van advies!


Enkele afbeeldingen van groot-formaat tegels uit ons assortiment:

Waarom kiezen voor groot-formaat tegels?

Groot-formaat tegels zijn populair vanwege de aaneengesloten oppervlakken die kunnen worden gecreeerd met deze tegels. Hierdoor zult u minder voeg zien en lijkt ieder oppervlak aaneengesloten. Door de moderne technologie van tegenwoordig zijn er steeds meer afwerkingen en looks te verkrijgen met een groot formaat. Dus of het nou marmerlook, betonlook, natuursteenlook of houtlook is, alles is tegenwoordig te verkrijgen met de voordelen van groot-formaat tegels. Ook zijn de groot-formaat tegels in ons assortiment ook keramische tegels.

Wandtegels in groot formaat

De grotere formaten aan keramische tegels worden het meest gebruikt voor wandafwerkingen. De grotere tegels zijn ideaal toe te passen als wandtegels omdat ze vaak minder dik zijn, tegenwoordig hebben de groot-formaat wandtegels vaak nog maar een dikte van 6 of 9 mm. Dit maakt ook de verwerking makkelijker. Badkamer tegels met een groot formaat aan de wand is de populairste trend van dit moment.

Groot-formaat tegels in ons assortiment

Regge Tegels & Vloeren is de plek om groot-formaat tegels te kopen! Wij hebben in het assortiment een ruime keuze aan collectie groot-formaat tegels. De afmetingen van de tegels lopen van 75×75 cm tot wel het XXL-formaat 160×320 cm! Denk hierbij aan beton-, steen- of marmerlook tegels in extra grote formaten! Met deze mogelijkheden kunnen prachtige, grote oppervlakken worden gecreeerd met minder voeg dan bijvoorbeeld tegels van het formaat van 60x60 cm. Regge Tegels & Vloeren heeft al bij veel projecten groot-formaat tegels mogen leveren en verwerken, kijk hiervoor tussen onze projecten of neem contact met ons op voor meer informatie.

Maatwerk

Bij het gebruik van tegels met grote formaten, moet vaak maatwerk worden geleverd. Denk hierbij aan het op maat maken van tegels of tegels voor een aanrechtblad of tafelblad. Ook hier adviseren wij u graag in. Kom voor de mogelijkheden van het maatwerk ook eens langs bij ons in de showroom voor een kopje koffie/thee met onze verkopers.

De groot formaat tegels zijn overal te gebruiken, van keuken tot badkamer, van woonkamer tot commerciële ruimte. Ook zijn deze tegels zeer geschikt voor buitenruimtes!

Regge Tegels & Vloeren is de specialist op het gebied van groot formaat tegels!

Regge Tegels & Vloeren is een specialist in grotere formaten. Deze ervaring hebben wij opgedaan door de projecten waar wij de groot-formaat tegels hebben mogen verzorgen. Kom eens langs bij ons in de showroom om groot-formaat tegels te bekijken en advies te krijgen van onze verkopers, of neem direct contact met ons op. Benieuwd tegen welke prijs wij groot-formaat of XL-tegels aan kunnen bieden? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan.

Regge Tegels & Vloeren heeft ook bij grotere, zakelijke projecten mee mogen denken op het gebied van de XL-tegels. Door deze ervaring kunnen wij ook bij uw zakelijke project een ondersteunende rol spelen wanneer u kiest voor groot-formaat tegels. Bezig met een zakelijk project? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.