Terratinta Tegels

Terratinta Tegels is een jonge tegelfabrikant die is opgericht in 2008. Terratinta’s jonge, dynamische team speelt zoveel mogelijk in op de allernieuwste trends op het gebied van mode in interieur. De Italiaanse tegelfabrikant heeft prachtige tegels die voor vele consumenten een mogelijkheid zijn om toe te passen.

Regge Tegels & Vloeren kan het assortiment van Terratinta Tegels aanbieden voor een scherpe prijs. Vraag voor deze scherpste prijs direct een geheel vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom. Neem voor meer informatie over dit tegelmerk gerust contact met ons op.

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Terratinta Ceramiche; Made in Italy Kwaliteit

Terratinta Ceramiche is een Italiaanse fabrikant van keramische vloer- en wandafwerkingen. De nadruk van haar assortiment legt Terratinta Ceramiche op Noord-Europese designs. Door veel werk te steken in het bestuderen van de Noord-Europese designs kan Terratinta een assortiment aanbieden waarin perfectie en kwaliteit samen komen. Terratinta Ceramiche staat daarom ook bekend om een betrouwbare partij met goede service richting de klant en het te werk gaan op een oplossingsgerichte manier. Daarnaast is Terratinta Ceramiche een bedrijf dat produceert met Made in Italy als basis, waardoor de kwaliteit van de producten uit dit assortiment verzekerd wordt.

Het assortiment van Terratinta Tegels

Strakke, simpele vloer- en wandtegels gecombineerd met prachtige mozaïeken in een groot scala aan kleurschakeringen. Keramische tegels van Terratinta Tegels zijn door-en-door gekleurd, onverslijtbaar, kras- en zuurbestendig. Ook is het mogelijk deze tegels buiten toe te passen! Terratinta Tegels heeft 14 verschillende tegelcollecties, variërend van betonlook tot steenlook en van grote formaten tot aan kleine mozaïek tegels. Terratinta tegels komen in series van prachtige decors die uw interieur knus en origineel doen ogen, of juist in glimmend glas voor een luxe uitstraling.

De populairste series uit dit assortiment zijn de Terratinta Betontech, Terratinta Kos en de Terratinta Betonepoque.

Een scherpe prijs voor Terratinta Tegels?

Bent u geïnteresseerd in de tegels van Terratinta Ceramiche of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Regge Tegels & Vloeren geeft u graag de scherpste prijs samen met een goed advies op maat. U bent van harte welkom bij ons in de showroom.
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van het assortiment