Terratinta Tegels

Terratinta Tegels is een jonge tegelfabrikant die is opgericht in 2008. Terratinta’s jonge, dynamische team speelt zoveel mogelijk in op de allernieuwste trends op het gebied van mode in interieur. De Italiaanse tegelfabrikant heeft prachtige tegels die voor vele consumenten een mogelijkheid zijn om toe te passen.

Regge Tegels & Vloeren kan het assortiment van Terratinta Tegels aanbieden voor een scherpe prijs. Vraag voor deze scherpste prijs direct een geheel vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom. Neem voor meer informatie over dit tegelmerk gerust contact met ons op.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Terratinta Ceramiche; Made in Italy kwaliteit

Terratinta Ceramiche is een Italiaanse fabrikant van keramische vloer- en wandafwerkingen met een goede kwaliteit. De nadruk van haar assortiment legt Terratinta Ceramiche op Noord-Europese designs. Door veel werk te steken in het bestuderen van de Noord-Europese designs kan Terratinta een assortiment aanbieden waarin perfectie en kwaliteit samen komen. Terratinta Ceramiche staat daarom ook bekend om een betrouwbare partij met goede service richting de klant en het te werk gaan op een oplossingsgerichte manier. Daarnaast is Terratinta Ceramiche een bedrijf dat produceert met Made in Italy als basis, waardoor de kwaliteit van de producten uit dit assortiment verzekerd wordt.

Het assortiment van Terratinta Tegels

Strakke, simpele vloer- en wandtegels gecombineerd met prachtige mozaïeken in een groot scala aan kleurschakeringen. Keramische tegels van Terratinta Ceramiche Tegels zijn door-en-door gekleurd, onverslijtbaar, kras- en zuurbestendig. Ook is het mogelijk deze tegels buiten toe te passen! Terratinta Tegels heeft 14 verschillende tegelcollecties, variërend van betonlook tot steenlook en van grote formaten tot aan kleine mozaïek tegels. Terratinta tegels komen in series van prachtige decors die uw interieur knus en origineel doen ogen, of juist in glimmend glas voor een luxe uitstraling. De populairste series uit dit assortiment zijn de Terratinta Betontech, Kos en de Betonepoque.

Vloertegels van Terratinta

Ook een uitgebreid assortiment aan vloertegels vindt u in het assortiment van dit merk. De Terratinta vloertegels staan voor een goede kwaliteit die bruikbaar is voor alle vloeroppervlaktes. Waar bestaat deze kwaliteit uit? Denk bijvoorbeeld aan het goede bestand zijn tegen een hoge belasting van de vloer. Of de kleur en krasvastheid die de Terratinta vloertegels als kenmerken hebben. Alle vloertegels uit het assortiment hebben natuurlijk de voordelen waar keramische vloertegels om bekend staan. Ook over de vloertegels van dit merk geeft Regge Tegels & Vloeren u graag meer advies.

Terratinta Tegels kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Bent u geïnteresseerd in de tegels van Terratinta Ceramiche of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Regge Tegels & Vloeren geeft u graag de scherpste prijs samen met een goed advies op maat. U bent ook van harte welkom bij ons in de showroom. Hier staan verkoopmedewerkers graag voor u klaar. Bent u architect of designer en op zoek naar de tegels van dit merk? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het zakelijk contactformulier in.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van het assortiment