Terratinta Tegels

Terratinta is een frisse tegelfabrikant die is opgericht in 2008. Terratinta’s jonge, dynamische team speelt zoveel mogelijk in op de allernieuwste trends op het gebied van mode in interieur. De Italiaanse tegelfabrikant heeft prachtige tegels die voor vele consumenten een mogelijkheid zijn om toe te passen. Bekijk direct enkele afbeeldingen van Terratinta tegels.

Regge Tegels & Vloeren kan het assortiment van Terratinta aanbieden voor de scherpste prijs. Vraag voor deze scherpste prijs direct een geheel vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom. Lees hier meer over Terratinta of neem contact met ons op.

Enkele afbeeldingen van het Terratinta assortiment:


Terratinta Betonpoque

 


Terratinta Betonstil

 

Terratinta Betontech

 


Terratinta Kos


Terratinta Stone Nature


Terratinta Duet Light

 

Lees meer over Terratinta Tegels

Het assortiment van Terratinta

Strakke, simpele vloer- en wandtegels gecombineerd met prachtige mozaïeken in een groot scala aan kleurschakeringen. Keramische tegels van Terratinta zijn door-en-door gekleurd, onverslijtbaar, kras- en zuurbestendig. Ook is het mogelijk deze tegels buiten toe te passen!

Teamwork, kwaliteit en eenvoud zijn belangrijke waarden bij Terratinta.

Terratinta heeft 14 verschillende tegelcollecties, variërend van betonlook tot steenlook en van grote formaten tot aan kleine mozaïek tegels. Terratinta tegels komen in series van prachtige decors die uw interieur knus en origineel doen ogen, of juist in glimmend glas voor een luxe uitstraling.

Het volledige assortiment van Terratinta bestaat uit de volgende collecties:

Archgres
Betoncrete
Vetrolite®
Betonbrick
Betonstone
Vetri5
Betonwood
Betongreys
White’s
Betonpoque
Stonedesign
Betontech
Stonevolution

Terratina tegels kopen?

Bent u geïnteresseerd in de tegels van Terratinta of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!