Terratinta Tegels

Terratinta Tegels is een frisse tegelfabrikant die is opgericht in 2008. Terratinta’s jonge, dynamische team speelt zoveel mogelijk in op de allernieuwste trends op het gebied van mode in interieur. De Italiaanse tegelfabrikant heeft prachtige tegels die voor vele consumenten een mogelijkheid zijn om toe te passen.

Regge Tegels & Vloeren kan het assortiment van Terratinta aanbieden voor een scherpe prijs. Vraag voor deze scherpste prijs direct een geheel vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom. Neem voor meer informatie over dit tegelmerk gerust contact met ons op.

Afbeeldingen van het assortiment

Het assortiment van Terratinta Tegels

Strakke, simpele vloer- en wandtegels gecombineerd met prachtige mozaïeken in een groot scala aan kleurschakeringen. Keramische tegels van Terratinta zijn door-en-door gekleurd, onverslijtbaar, kras- en zuurbestendig. Ook is het mogelijk deze tegels buiten toe te passen!

Teamwork, kwaliteit en eenvoud zijn belangrijke waarden bij Terratinta.

Terratinta heeft 14 verschillende tegelcollecties, variërend van betonlook tot steenlook en van grote formaten tot aan kleine mozaïek tegels. Terratinta tegels komen in series van prachtige decors die uw interieur knus en origineel doen ogen, of juist in glimmend glas voor een luxe uitstraling.

Het volledige assortiment van Terratinta bestaat uit de volgende collecties:

Archgres
Betoncrete
Vetrolite®
Betonbrick
Betonstone
Vetri5
Betonwood
Betongreys
White’s
Betonpoque
Stonedesign
Betontech
Stonevolution

Terratina tegels kopen?

Bent u geïnteresseerd in de tegels van Terratinta of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen