Cifre Ceramica

Cifre Ceramica is een Spaanse tegelfabrikant dat al sinds 1984 een van de meest toonaangevende bedrijven is uit de Spaanse tegelindustrie. Cifre Ceramica focust zich op voortdurende innovatie en op het voorzien in de behoeften van de klant. De innovatiefe geest van het bedrijf heeft ze geholpen om een divers, marktconform assortiment neer te zetten dat oplossingen biedt voro architecten, interieurontwerpers, bouwers en iedereen die zijn of haar huis wil verbouwen.

Heeft u interesse in een tegels van Cifre Ceramica? Dan bent u bij Regge Tegels & Vloeren aan het juiste adres. Wij kunnen u als dealer van Cifre Tegels u voorzien van een scherpe prijs. Naast deze scherpe prijs geven wij u een goed advies op maat. Vraag voor een scherpe prijs direct een geheel vrijblijvende offerte aan, of neem voor meer informatie contact met ons op. U kunt natuurlijk ook langskomen bij ons in de showroom.

Product info

Enkele series uit het assortiment

Over het bedrijf Cifre Ceramica

Cifre Ceramica is een wereldwijd bekende fabrikant van hoogwaardig keramiek en actief in meer dan 130 landen. De fabrieken van Cifre Ceramica beschikken over de modernste technologie- en ontwerptechnolgie om zo stijlvolle producten samen met een hoge kwaliteit neer te kunnen zetten. Sinds 1984 doet Cifre Ceramica al ervaring op, op het gebied van keramische tegels. Door deze ervaring is het bedrijf uitgegroeid naar een toonaangevend bedrijf op de markt van keramische tegels voor vloer- en wandafwerkingen.

Het assortiment van Cifre Tegels

Het assortiment van Cifre Tegels is tot stand gekomen door constant te luisteren naar de wensen van klanten. Hierdoor is het assortiment zeer gevarieerd en bevat het vele soorten tegels. Daarom kan het assortiment van Cifre vrijwel alle kanten van de markt bedienen. Het assortiment van Cifre Tegels geeft u de mogelijkheden van vele verschillende ontwerpstijlen in de vorm van hoogwaardig keramiek. Cifre Ceramica heeft jarenlang ervaring opgebouwd op de markt van keramiek. Hierdoor biedt het bedrijf een assortiment aan met een breed scala aan producten. Met dit brede scala worden alle behoeften van de markt voorzien! En tegen gecombineerd met een hoogwaardige kwaliteit.

Cifre Ceramica Wandtegel

Een afwerking waar Cifre Ceramica zich extra op richt, is de afwerking van de wand. Cifre Ceramica wandtegels zijn tegels met een decor, patroon of kleurvariaties die de ruimte laat opvallen. Een Cifre Ceramica Wandtegel is daarnaast bruikbaar voor iedere ruimte. Laat de wand van uw badkamer, keuken of welke ruimte dan ook uit het oog springen door te kiezen voor een Cifre Ceramica Wandtegel.

De toepassing van het Cifre assortiment

Naast een fraaie stijl zijn de keramische tegels van Cifre ook praktisch van aard. Praktisch in de zin van gemakkelijk in onderhoud en duurzaamheid. Door het gemak van keramiek kan er namelijk niets in de tegels trekken. Ook hecht vuil zich niet gemakkelijk aan de Cifre Ceramica tegels. Dit komt de look en uitstraling van de tegels zeer ten goede. Van een tegel uit het assortiment van Cifre Ceramica kan dus extra lang genoten worden zonder al te veel onderhoud!

Tegels van Cifre Ceramica kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Bent u op zoek naar meer informatie over Cifre Tegels? Neem dan contact met ons op, of kom gerust eens langs bij ons in de showroom. Regge Tegels & Vloeren kan u voorzien in een scherpe prijs en goed advies. Om direct een scherpe prijs te ontvangen kunt u een geheel vrijblijvende offerte aanvragen. Voor een zakelijk project op zoek naar een tegel uit het assortiment van Cifre Ceramica? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen