Cifre Diamond Gold

De Cifre Diamond Gold is een collectie keramische marmerlook wand- en vloertegels. Diamond Gold collectie geeft een fraaie keramische interpretatie van elegant ogend marmer. Dit marmer wordt in de Cifre Diamond Gold collectie aangeboden in extra grote formaten. Met de extra grote formaten kan een prachtige, uniforme marmerlook op vloer en wand gecreëerd worden.

Benieuwd naar een scherpe prijs voor de Cifre Diamond Gold? Dan kunt u bij ons een geheel vrijblijvende offerte aanvragen. U bent natuurlijk ook van harte welkom bij ons in de showroom. Heeft u direct een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Cifre Diamond Gold collectie

De Cifre Diamond Gold collectie is door Cifre Ceramica op de markt gezet om de elegantie van marmer te combineren met de voordelen van keramiek. De prachtige aderstructuren en luxueuze kleurvariaties van het natuurlijke Calacatta Gold marmer zijn tot in perfectie overgenomen. Zo kan de Cifre Diamond Gold exact de klassieke marmerlook in de vorm van keramiek geven aan iedere ruimte. In deze collectie marmerlook tegels wordt daarnaast nog een breed scala aan formaat mogelijkheden aangeboden. Dit zijn kleinere formaten van bijvoorbeeld 30x60 cm of 60x60 cm. Tot XL Tegels van wel 120x260 cm voor aan de wand! Met deze grotere tegels wordt de marmerlook van de Cifre Diamond Gold niet onderbroken door voegen. Dit komt de continuïteit van de marmerstructuren enkel ten goede!

Kleuren en afmetingen.

De Cifre Diamond tegels zijn te verkrijgen in de onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Diamond Gold Glans
  • Diamond Gold Matt

Afmetingen:

15x17 cm, 25x75 cm, 30x90 cm, 30x60 cm, 60x60 cm, 60x120 cm, 75x75 cm, 75x150 cm, 129x129 cm, 120x260 cm.

Meer informatie over de Cifre Diamond Gold?

Wilt u advies of meer informatie over de Cifre Diamond Gold tegels? Dan staat Regge Tegels & Vloeren graag voor u klaar. Neem in dat geval direct contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom. Om een scherpe totaalprijs van ons te ontvangen kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Voor een zakelijk project op zoek naar de Cifre Diamond tegels? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen