Cifre Statuario

De Cifre Statuario is een serie marmerlook wand- en vloertegels. Deze serie marmerlook tegels geeft keramische variant van het elegante Statuario marmer. Alle kenmerken en details van dit natuurlijke materiaal zijn overgenomen in deze serie keramische tegels. Combineer met de Cifre Statuario het elegante karakter van marmer met de voordelen van keramiek.

Meer informatie over de Cifre Statuario? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Of breng een bezoek aan onze showroom voor advies van onze verkoopmedewerkers. Benieuwd naar een scherpe prijs voor de Cifre Ceramica Statuario? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

De Cifre Ceramica Statuario collectie

Het elegante en klassieke karakter van statuario marmer heeft de inspiratie gevormd voor deze serie. De Cifre Ceramica Statuario heeft alle kenmerken overgenomen van het natuurlijke materiaal. Daarnaast is door Cifre Ceramica deze look gecombineerd met de voordelen van keramiek. De Cifre Statuario collectie kent een breed scala aan formaten. Dit zijn kleinere formaten van bijvoorbeeld 30x60 cm. Tot XL formaten van bijvoorbeeld 120x120 cm of zelfs 120x260 cm! Creëer met grotere formaten een fraaie, uniforme look op vloer of wand.

De kleuren en afmetingen

De Cifre Statuario is enkel verkrijgbaar in de glanzende afwerking. Enkel de 120x260 afmeting heeft ook een matte variant. Daarnaast is de collectie verkrijgbaar in onderstaande afmetingen.

30x60 cm, 60x60 cm, 60x120 cm, 75x75 cm, 120x120 cm, 120x260 cm.

De Cifre Statuario tegen een scherpe prijs bij Regge Tegels & Vloeren

Benieuwd naar een scherpe prijs voor de Cifre Statuario? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte bij ons aan. Op zoek naar advies over deze collectie, of wilt u gewoon meer informatie? Neem dan contact met ons op of breng een bezoek aan de showroom. Voor een zakelijk project op zoek naar de Cifre Ceramica Staturio? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van deze serie