Refin Tegels

Refin Tegels is sinds 1962 aanwezig op de internationale markt. Refin Ceramiche heeft ruim 50 jaar ervaring met het produceren van keramische producten. Door technologische innovatie, zijn de keramische Refin tegels en de productieprocessen van hoogwaardige kwaliteit, waardoor Refin Tegels is uitgegroeid tot een van de grotere tegelmerken van dit moment. Refin biedt een ruime keuze aan oplossingen voor zowel consumenten als architecten.

Op zoek naar de scherpste prijs voor de tegels van Refin samen met bijpassend advies? Dan bent u bij Regge Tegels & Vloeren aan het juiste adres! Vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom. Staat de tegel die u zoekt hier niet bij of heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

Enkele series uit het assortiment van Refin

Refin Ceramiche

Ceramiche Refin is sinds 1962 een speler op de markt van keramische vloer- en wandafwerkingen. Het bedrijf focust zich sinds de oprichting op de internationale markt en wil hiervoor oplossingen bieden voor ieder project, of dit nou commercieel of particulier is. Door voor op te lopen bij ontwerpen en produceren staat Refin Ceramiche voor de beste kwaliteit producten waarbij zowel milieu als klantenservice hoog bij in het vaandel staan. Regge Tegels & Vloeren staat in direct contact met de fabriek van Refin Ceramiche en kan u daarom voorzien van snelle levertijden en scherpe prijzen.

Waarom kiezen voor Refin Tegels?

Refin tegels heeft voortdurend zorg besteed aan het verbeteren en ontwikkelen van zowel de collecties als de productieprocessen. Het resultaat hiervan is keramiek van hoogwaardig kwaliteit, maar ook unieke en stijlvolle collecties die zowel meegaan met de huidige trends als eigentijds blijven. Met Refin tegels wordt hoogwaardig keramiek met een eigen, unieke uitstraling in huis gehaald waar jarenlang van genoten kan worden! Pas de stijl aan naar eigen wens met de keramische tegels uit het assortiment van Refin.

De collecties van Refin Tegels

De collecties van Refin Tegels zijn elegante en originele collecties keramiek, die verrassende kleuren en combinaties voortbrengen waarmee de laatste trends worden bijgehouden. Met gevoel voor design en originaliteit is Refin Ceramiche al jarenlang koploper binnen de tegelindustrie door haar eigen stijl keer op keer te verbeteren. Van houtlook tot marmer en van steenlook tot betonlook, alle variaties en maten zijn te verkrijgen in de hoogwaardige kwaliteit die Refin tegels garandeert.

Refin tegels zijn ook voor buiten verkrijgbaar. Kijk voor meer informatie hierover eens op de pagina van Refin buitentegels

Interesse in Refin Tegels?

Geïnteresseerd in de tegels van Refin of wilt u meer informatie? Dan helpt Regge Tegels & Vloeren u graag verder, wij zijn namelijk een verkooppunt van Refin Tegels. Neem dan contact met ons op voor meer informatie of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan om een scherpe prijs van ons te ontvangen..
Bent u architect of designer? Neem dan contact met een van onze accountmanagers op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen