Refin Tegels

Refin Ceramiche is sinds 1962 aanwezig op de internationale markt. Refin heeft met ruim 50 jaar ervaring met het produceren van keramische producten. Door technologische innovatie, zijn de keramische Refin tegels en de productieprocessen van hoogwaardige kwaliteit, waardoor Refin is uitgegroeid tot een van de grotere tegelmerken van dit moment. Refin tegels biedt een ruime keuze aan oplossingen voor zowel consumenten als architecten.

De Refin series:

Waarom kiezen voor Refin tegels?

Refin tegels heeft voortdurend zorg besteed aan het verbeteren en ontwikkelen van zowel de collecties als de productieprocessen. Het resultaat hiervan is keramiek van hoogwaardig kwaliteit, maar ook unieke en stijlvolle collecties die zowel meegaan met de huidige trends als eigentijds blijven. Met Refin tegels wordt hoogwaardig keramiek met een eigen, unieke uitstraling in huis gehaald waar jarenlang van genoten kan worden!

Refin collecties

De collecties van Refin zijn elegante en originele collecties keramiek, die verrassende kleuren en combinaties voortbrengen waarmee de laatste trends worden bijgehouden. Met gevoel voor design en originaliteit is Refin Ceramiche al jarenlang koploper binnen de tegelindustrie door haar eigen stijl keer op keer te verbeteren.
Van houtlook tot marmer en van steenlook tot betonlook, alle variaties en maten zijn te verkrijgen in de hoogwaardige kwaliteit die Refin tegels garandeert.

Refin tegels zijn ook voor buiten verkrijgbaar. Kijk voor meer informatie hierover eens op de pagina van Refin buitentegels

Interesse in Refin Tegels?

Geïnteresseerd in de tegels van Refin of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.
Bent u architect of designer? Neem dan contact met een van onze accountmanagers op via het contactformulier voor architecten.