Refin Prestigio

Kostbaar en natuurlijk marmer is de inspiratie geweest voor deze prestigieuze serie keramische marmerlook tegels. De Refin Prestigio wordt gekenmerkt door de typische kleurnuances en natuurlijke patronen die extra in het oog springen door de glanzende afwerking aan het oppervlak. Deze serie is perfect voor wie de prachtige uitstraling van marmer zoekt, maar niet de nadelen van natuursteen hier bij wil hebben. Bekijk direct afbeeldingen van deze collectie, of lees hier meer.

Regge Tegels & Vloeren heeft directe contacten met de fabriek van Refin. Hierdoor kunnen wij ook de Prestigio tegels aanbieden tegen een scherpe prijs. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of kom eens langs bij ons in de showroom om een bijpassend advies te krijgen. Vragen kunt u ook altijd stellen via de chat op onze website.

Enkele afbeeldingen van de Prestigio tegels:


Prestigio Impero


Prestigio Marquinia


Prestigio Pulpis


Prestigio Statuario


Prestigio

Lees meer over Refin Prestigio

Refin Prestigio collectie

De typische kleurnuances en prachtige aderpatronen, die typisch zijn voor marmer uit de beste steengroeven van Europa, worden tot in klein detail weergegeven in deze serie. De elegante marmerlook is verkrijgbaar in 14 kleuren en 7 afmetingen. Deze collectie heeft ook XL-formaten, 120×240 cm en 120×278 cm. Maar ook de standaard maten zijn te vinden binnen deze collectie. Perfect aan te passen naar eigen smaak dus met al die kleuren en afmetingen!

Refin Prestigio toepassing

Een marmerlook werd vroeger vooral gebruikt om elegante ruimtes een luxe uitstraling te geven. maar met deze keramische marmerlook tegel kan deze uitstraling van luxe zelfs bij u thuis zorgen voor een elegante uitstraling. Denk eens aan een badkamer of keuken met een marmerlook! Maar ook hotels of andere commerciële gebouwen kunnen een luxe marmerlook zeker gebruiken.

Refin Prestigio kleuren en afmetingen

De Refin Prestigio is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:
– Prestigio Carrara
– Prestigio Statutario
– Prestigio Calacatta
– Prestigio Maruinia
– Prestigio Impero
– Prestigio Botticino
– Prestigio Travertino
– Prestigio Marfil
– Prestigio Arcadia
– Prestigio Pulpis

Afmetingen:
30×60 cm, 60×60 cm, 75×75 cm, 75×150 cm, 120×120 cm, 120×240 cm, 120×278 cm

Refin Prestigio kopen?

Regge Tegels & Vloeren heeft directe contacten met de fabriek van Refin. Hierdoor kunnen wij u de scherpste prijs voor Refin tegels geven.
Vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan voor de scherpste prijs. Neem contact met ons op voor meer informatie.
Bent u architect of designer? Neem dan contact met een van onze accountmanagers op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!