Refin Bluetech

Refin Bluetech tegels zijn elegante keramische tegel met Belgische hardsteen look. De prestige en elegantie van het Belgische blauw hardsteen komt terug tot leven in de vorm van keramiek. De textuur van Belgisch hardsteen en ook de kenmerkende kleurnuances zijn tot detail overgenomen, wat een perfecte imitatie van Belgisch hardsteen geeft, maar dan in de voordelen van keramiek. Hierdoor behoeft deze tegel vrijwel geen onderhoud en is ook nog eens makkelijk schoon te houden.

Regge Tegels & Vloeren kan de Bluetech aanbieden tegen een scherpe prijs door directe contacten met de fabriek. Benieuwd naar deze scherpe prijs? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom. Voor meer informatie kunt contact met ons opnemen.

Afbeeldingen van de Bluetech collectie

Refin Bluetech collectie

De prachtige natuursteen look van deze collectie wordt versterkt door de bijpassende kleuren. Met dank aan de subtiele kleurnuances die kenmerkend zijn voor natuursteen zijn deze tegels populair in gebruik voor zowel binnen als buiten. De tegelserie is verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten en eventueel met antislip-laag voor het gebruik in bijvoorbeeld keuken en badkamer. Breng nu elegantie en klasse in elke ruimte door te kiezen voor de Refin Bluetech!

Bluetech kleuren en afmetingen.

De Bluetech is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Bluetech is te verkrijgen in de kleuren:
– Bluetech Vintage Plain
– Bluetech Vintage Design
– Bluetech Vintage Charbon

Bluetech is te verkrijgen in de afmetingen:
30×60 cm, 45×45 cm, 60×60 cm.

Refin Bluetech kopen?

Regge Tegels & Vloeren kan u voorzien in de scherpste prijs voor de Bluetech samen met advies op maat.

Geïnteresseerd in de Refin Bluetech of wilt u meer informatie? Dan kunt altijd contact met ons opnemen of geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.
Bent u architect of designer? Neem dan contact op met een van onze accountmanagers via het contactformulier voor architecten.

De Refin Bluetech is ook als buitenvariant verkrijgbaar. Meer informatie hierover? Kijk dan eens op de pagina van Refin Bluetech OUT2.0

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen