Refin Blue Emotion

De Refin Blue Emotion is een collectie keramische tegels met de inspiratie gevonden in de intense, duistere nuances van Belgisch Pierre Blue, oftewel Belgisch hardsteen. Het uiterlijk van Belgisch hardsteen wordt binnen deze collectie weergegeven in twee verschillende oppervlakken; Scié en Flammé. Het unieke karakter van Belgisch hardsteen is tot in het kleinste detail overgenomen in de praktisch voordelen van keramiek.

Regge Tegels & Vloeren kan de Refin tegels aanbieden tegen de beste prijs door directe contacten met de fabriek van Refin. Vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom. U kunt voor meer informatie ook contact met ons opnemen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Refin Blue Emotion collectie

Het Belgisch hardsteen binnen de Refin Blue Emotion collectie wordt weergegeven door twee oppervlakken; Scié en Flammé. Scié geeft het gladde oppervlak van steen weer dat is gecreëerd door het zagen van het steen. Het Scié oppervlak bevat dan ook zaagsporen en strepen in verschillende nuances. Flammé toont de bijzondere afwerking met schakeringen van donkergrijs tot bijna zwart, gecreëerd door behandeling van verschillende hittebronnen. De collectie is te verkrijgen in de afmetingen 45×90 cm, 60×60 cm en 30×60 cm en is ook verkrijgbaar in een buitenafwerking, met een dikte van 20 mm. Ga voor een prachtige imitatie van Belgisch hardsteen door binnen of buiten te kiezen voor de Refin Blue Emotion!

Blue Emotion toepassing

Een rustieke uitstraling van natuursteen kan in vele ruimtes worden toegepast, zowel bij u thuis als in commerciële of openbare ruimtes. Dit kan allemaal door de hoogwaardige kwaliteit van de keramische natuursteentegels waar de Refin Blue Emotion uit bestaat.

Blue Emotion kleuren en afmetingen

De Blue Emotion collectie is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Blue Emotion Flamme Blue
  • Blue Emotion Flamme Grey
  • Blue Emotion Scie Grey
  • Blue Emotion Scie Dark
  • Blue Emotion Scie Light

Afmetingen:
45×90 cm, 60×60 cm, 30×60 cm

Afmetingen voor de buitenversie (2 cm)

60x60 cm, 60x90 cm, 90x90 cm, 40x120 cm

De Refin Blue Emotion bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren kan u voorzien in de scherpste prijs voor de Refin Blue Emotion samen met advies op maat. Hiervoor kunt u altijd langskomen bij ons in de showroom. Of neem contact met ons op wanneer u direct een vraag heeft. Voor een zakelijk project op zoek naar deze keramische tegels? Dan kunt u contact met ons opnemen via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van deze collectie