Refin Blue Emotion

De Refin Blue Emotion is een collectie keramische tegels met de inspiratie gevonden in de intense, duistere nuances van Belgisch Pierre Blue, oftewel Belgisch hardsteen. Het uiterlijk van Belgisch hardsteen wordt binnen deze collectie weergegeven in twee verschillende oppervlakken; Scié en Flammé. Het unieke karakter van Belgisch hardsteen is tot in het kleinste detail overgenomen in de praktisch voordelen van keramiek. Bekijk direct enkele afbeeldingen van de Refin Blue Emotion.

Regge Tegels & Vloeren kan de Refin tegels aanbieden tegen de beste prijs door directe contacten met de fabriek van Refin. Vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom. U kunt voor meer informatie ook hier meer lezen.

Enkele afbeeldingen van de Blue Emotion:


Blue Emotion Blue


Blue Emotion Dark


Blue Emotion Grey


Blue Emotion Light

Lees meer over Refin Blue Emotion

Refin Blue Emotion collectie

Het Belgisch hardsteen binnen deze collectie wordt weergegeven door twee oppervlakken; Scié en Flammé. Scié geeft het gladde oppervlak van steen weer dat is gecreëerd door het zagen van het steen. Het Scié oppervlak bevat dan ook zaagsporen en strepen in verschillende nuances. Flammé toont de bijzondere afwerking met schakeringen van donkergrijs tot bijna zwart, gecreëerd door behandeling van verschillende hittebronnen. De collectie is te verkrijgen in de afmetingen 45×90 cm, 60×60 cm en 30×60 cm en is ook verkrijgbaar in een buitenafwerking. Kijk voor deze buitenafwerking op de Blue Emotion buitentegel pagina.

Refin Blue Emotion toepassing

Een rustieke uitstraling van natuursteen kan in vele ruimtes worden toegepast, zowel bij u thuis als in commerciële of openbare ruimtes.

Refin Blue Emotion kleuren en afmetingen

De Refin Blue Emotion is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:
– Blue Emotion Blue
– Blue Emotion Grey
– Blue Emotion Dark
– Blue Emotion Light

Afmetingen:
45×90 cm, 60×60 cm, 30×60 cm

Refin Blue Emotion kopen?

Regge Tegels & Vloeren kan u voorzien in de scherpste prijs voor de Blue Emotion samen met advies op maat.

Geïnteresseerd in de Refin Blue Emotion of wilt u meer informatie? Dan kunt altijd contact met ons opnemen of geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.
Bent u architect of designer? Neem dan contact op met een van onze accountmanagers via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!