Refin OUT 2.0

Refin's OUT2.0 biedt prachtige mogelijkheden ovoor buitenomgevingen met zijn 20 mm dikke keramische tegels. Speciaal ontworpen voor buiten toepassingen. Deze tegels zijn perfect geschikt voor gebruik in tuinen, rond zwembaden en op daken, en zijn het resultaat van uitgebreid onderzoek en ontwikkeling door het Refin-team om aan de eisen van buitenomgevingen te voldoen. Bij Regge Tegels & Vloeren bieden wij u de Refin OUT 2.0 buitentegels graag tegen een scherpe prijs aan. Vraag direct een geheel vrijblijvende offerte bij ons aan hier voor! Of breng een bezoek aan de showtuin om inspiratie op te komen doen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Refin OUT 2.0 buitentegels

Refin OUT2.0 biedt een optimale combinatie van prestaties, esthetiek en veelzijdigheid. Deze terrastegels zijn bestand tegen bevriezing, chemische aantastingen en atmosferische invloeden, waardoor ze een ideale keuze zijn voor zowel residentiële als commerciële buitenruimtes. De buitengewone technische kenmerken van Refin OUT2.0 blijven langdurig behouden, waardoor ze een duurzame en betrouwbare oplossing zijn voor outdoor bestrating. Refin OUT2.0 tegels zijn verkrijgbaar in diverse collecties, elk met een uniek ontwerp en karakter. Met hun hoogwaardige materialen en aandacht voor detail bieden deze tegels een uitstekende keuze voor het verfraaien van buitenruimtes met stijl en duurzaamheid.

Het plaatsen van de tegels

De plaatsing van Refin OUT2.0 tegels kan op verschillende manieren worden uitgevoerd, waaronder plaatsing op verhoogde vloeren met steunen, rechtstreekse plaatsing op kiezel en grond, of traditionele plaatsing met kleefmiddel. Een uitgebreid assortiment aan speciale onderdelen zorgt voor een perfecte afwerking van het ontwerp, waardoor elke buitenruimte een gepolijste en professionele uitstraling krijgt.

Refin OUT 2.0 kopen bij Regge Tegels & Vloeren

De Refin OUT 2.0 bieden wij u bij Regge Tegels & Vloeren graag tegen een scherpe prijs aan. Ook beantwoorden wij alle vragen over de mogelijkheden van deze buitentegels. U kunt ons altijd bellen of mailen. Of neem hier contact met ons op.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Enkele afbeeldingen van het assortiment