Refin Artech

De Refin Artech is een innovatieve collectie op het gebied van keramische tegels. Dankzij de innovatieve ontwikkeling van productietechnieken heeft Refin een collectie keramische tegels gecreëerd die tot in het diepste detail lijken op metaal, maar een hogere kwaliteit hebben en makkelijk te onderhouden zijn.

Op zoek naar de metaal look van de Artech collectie samen met een scherpe prijs? Vraag online dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom om ook advies van onze verkopers te krijgen. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Refin Artech collectie

De lichtuitstralende effecten aan het oppervlak geven deze collectie keramische tegels de uitstraling van een metalen oppervlakte. De robuuste en stoere uitstraling van metaal wordt met deze collectie weergegeven in 5 kleuren en meerdere afmetingen die lopen van klein tot groot. Binnen de Refin Artech collectie zijn er ook speciale mozaïek en decor tegels verkrijgbaar.

De toepassing van deze tegels

Deze serie keramische tegels is ontwikkeld voor interieurs die een geraffineerde uitstraling mogen hebben, bijvoorbeeld lofts of showrooms. Binnen elke ruimte is de Refin Artech te gebruiken als zowel vloer als wandtegel.

Artech kleuren en afmetingen

De Artech collectie van Refin Tegels is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Artech Bianco
  • Artech Beige
  • Artech Grigio
  • Artech Nero
  • Artech Perlato

Afmetingen:
30x60 cm, 45x45 cm, 60x60 cm

Verder is de collectie verkrijgbaar in speciale afwerkingen. Neem voor meer informatie hierover contact met ons op.

Refin Artech kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Refin Artech tegels kopen tegen een zeer scherpe prijs? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom voor een bijpassend advies. Voor meer informatie kunt u ook contact met ons opnemen.
Bent u designer of architect? Neem dan contact met een accountmanager op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van de Artech collectie