Refin Epoque

De Refin Epoque is een keramische houtlook- en steenlook tegels met de touche van een versleten oppervlak. De Epoque serie bestaat uit twee afwerkingen; Het verouderde Bois-hout effect en het klassieke, door tijd aangetaste cementlook effect. Deze twee afwerkingen geven iedere ruimte een vintage uitstraling.

Op zoek naar een scherpe prijs voor de Epoque serie? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom voor een bijpassend advies. Bij grote en kleine projecten, denken wij graag met u mee! Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Refin Epoque collectie

Materialen die aangetast zijn door de tijd. Dat heeft de inspiratie gevormd voor de Refin Epoque collectie. De versleten hout- en cementlooks zijn zeer detaillistisch. De kleinste details in de tegels worden versterkt door de kleurvariaties. Het houteffect wordt vefraaid met een beige, bruine of grijze kleur. De cementlook wordt weergegeven in de kleuren Almond, grijs en Shadow. Beide looks worden versterkt door afmetingen die passen bij het effect. Door de slim gekozen kleuren en afmetingen wordt de Refin Epoque collectie alleen maar verfraaid!

Refin Epoque toepassing

In vele ruimtes kan deze serie tot zijn recht komen. Denk eens aan een restaurant of hotel, waar een unieke maar ook rustieke sfeer gecreëerd moet worden. Maar ook bij u thuis, in een slaapkamer of woonkamer kan de Epoque serie goed passen. Geef uw ruimte de uitstraling die u zoekt, door de Refin Epoque toe te passen. Doordat keramiek het materiaal van deze serie is, is de Epoque ook nog eens van een uitzonderlijk hoge kwaliteit~

Epoque kleuren en afmetingen

De Epoque serie van Refin Tegels is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:
Houtlook:

  • Epoque Beige
  • Epoque Brown
  • Epoque Grey

Cementlook:

  • Epoque Alomd
  • Epoque Greige
  • Epoque Shadow

Afmetingen:

Houtlook:
25×150 cm, 22.×90 cm

Cementlook:

60×60 cm, 45×90 cm, 30×30 cm.

Verder is de Epoque ook te verkrijgen in een decoratieve afwerking in de afmetingen 30×30 cm, in alle kleurnuances.

Refin Epoque tegels kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Interesse in de Refin Epoque of wilt u meer informatie? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op. Onze showroom bezoeken voor meer informatie kan natuurlijk ook. Bent u architect of designer? Of met een zakelijk project bezig? Neem dan contact met een van onze accountmanagers op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van deze collectie