Refin Epoque

De Refin Epoque is een keramische houtlook- en steenlook tegels met de touche van een versleten oppervlak. De Epoque serie bestaat uit twee afwerkingen; Het verouderde Bois-hout effect en het klassieke, door tijd aangetaste cementlook effect. Deze twee afwerkingen geven iedere ruimte een vintage uitstraling. Bekijk direct enkele afbeeldingen!

Op zoek naar de scherpste prijs voor de Epoque serie? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom voor een bijpassend advies. Voor meer informatie kunt u hier meer lezen over deze serie. Bij grote en kleine projecten, denken wij graag met u mee! Heeft u een vraag? Stel deze dan gerust via de chat op onze website.

Enkele afbeeldingen van de Epoque serie:


Epoque Beton


Epoque Bois


Epoque Brown


Epoque


Epoque Inlay Warm

Lees meer over Refin Epoque

Refin Epoque collectie

De versleten hout- en cementlooks zijn zeer detaillistisch. De kleinste details in de tegels worden versterkt door de kleurvariaties. Het houteffect wordt vefraaid met een beige, bruine of grijze kleur. De cementlook wordt weergegeven in de kleuren Almond, grijs en Shadow. Beide looks worden versterkt door afmetingen die passen bij het effect. Door de slim gekozen kleuren en afmetingen wordt de Epoque collectie alleen maar verfraaid!

Refin Epoque toepassing

In vele ruimtes kan deze serie tot zijn recht komen. Denk eens aan een restaurant of hotel, waar een unieke maar ook rustieke sfeer gecreëerd moet worden. Maar ook bij u thuis, in een slaapkamer of woonkamer kan de Epoque serie goed passen. Geef uw ruimte de uitstraling die u zoekt, door de Refin Epoque toe te passen. Doordat keramiek het materiaal van deze serie is, is de Epoque ook nog eens van een uitzonderlijk hoge kwaliteit~

Refin Epoque kleuren en afmetingen

De Epoque serie is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:
Houtlook:
– Epoque Beige
– Epoque Brown
– Epoque Grey

Cementlook:
– Epoque Alomd
– Epoque Greige
– Epoque Shadow

Afmetingen:
Houtlook:
25×150 cm, 22.×90 cm

Cementlook:

60×60 cm, 30×60 cm, 45×90 cm, 30×30 cm.

Verder is de Epoque ook te verkrijgen in een decoratieve afwerking in de afmetingen 30×30 cm, in alle kleurnuances.

Refin Epoque kopen?

Interesse in de Epoque of wilt u meer informatie? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op.
Bent u architect of designer? Neem dan contact met een van onze accountmanagers op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!