Refin Wide

De Refin Wide collectie zijn keramische tegels met de uitstraling van natuursteen, om precies te zijn leisteen. De Wide collectie wordt gekenmerkt, zoals de naam al zegt, door grote, ‘Wide’ afmetingen. Met deze extra grote afmetingen kunnen oppervlakten tot één geheel worden gemaakt wat prachtig op het oog zal vallen.

Regge Tegels & Vloeren kan de Wide collectie aanbieden tegen een scherpe prijs door directe contacten met de fabriek. Benieuwd naar deze scherpe prijs? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom. Voor meer informatie kunt altijd contact met ons opnemen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Refin Wide collectie

De leisteenlook keramische tegel Refin Wide is een tegel met een modern karakter. Kringen, wolken en lichte krasjes op het nagemaakte oppervlak van leisteen geven de tegel toch een levendig oppervlak. Dankzij de XL-formaten binnen de collectie zorgen ervoor dat er prachtige oppervlakken kunnen worden gecreeerd. Door de OUT2.0 versie van deze tegel, kan de Refin Wide ook buiten voor de fraaie uitstraling van leisteen zorgen. De Refin Wide collectie is dus toe te passen in binnen en buitenruimtes.

Wide toepassing

Dankzij de grote afmetingen (120×240, 120×120, 120×60) is de Refin Wide ideaal voor ontwerp van grote ruimtes met veel doorgang. Een bijvoorbeeld ook voor commerciële omgevingen of residentiële omgevingen. Voor bij u thuis zijn misschien weer de kleinere formaten (60×60 en 30×60) beter geschikt. Deze collectie van Refin Tegels kent dus vele mogelijkheden tot gebruik.

Wide kleuren en afmetingen

De Wide collectie is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Wide Carbon (Strutturato)
  • Wide Chalk (Strutturato)
  • Wide Lead (Strutturato)
  • Wide Olive (Strutturato)
  • Wide Steel (Strutturato)

Afmetingen:
30×60 cm, 60×60 cm, 60×120 cm, 120×120 cm.

Refin Wide kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren kan u voorzien in de scherpste prijs voor de Refin Wide tegels samen met advies op maat. Kom hiervoor langs bij ons in de showroom, of neem contact met ons op. Bent u bezig met een zakelijk project en hiervoor op zoek naar deze tegels? Neem in dat geval contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van het assortiment