Refin Wide

De Refin Wide collectie zijn keramische tegels met de uitstraling van natuursteen, om precies te zijn leisteen. De Wide collectie wordt gekenmerkt, zoals de naam al zegt, door grote, ‘Wide’ afmetingen. Met deze extra grote afmetingen kunnen oppervlakten tot één geheel worden gemaakt wat prachtig op het oog zal vallen. Bekijk direct enkele afbeeldingen van de Refin Wide. 

Regge Tegels & Vloeren kan de Wide collectie aanbieden tegen de scherpste prijs door directe contacten met de fabriek. Benieuwd naar deze scherpe prijs? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom. Voor meer informatie kunt u hier meer lezen.

Enkele afbeeldingen van de Wide collectie:


Wide Bathroom


Wide Carbon


Wide Olive


Wide Steel

Lees meer over Refin Wide

Refin Wide collectie

De leisteenlook Wide is een keramische tegel met een modern karakter. Kringen, wolken en lichte krasjes op het nagemaakte oppervlak van leisteen geven de tegel toch een levendig oppervlak. Dankzij de XL-formaten binnen de collectie zorgen ervoor dat er prachtige oppervlakken kunnen worden gecreeerd. Door de OUT2.0 versie van deze tegel, kan de Wide ook buiten voor de fraaie uitstraling van leisteen zorgen. Kijk hiervoor eens op de Refin Wide buitentegel.

Refin Wide toepassing

Dankzij de grote afmetingen (120×240, 120×120, 120×60) is de Wide ideaal voor ontwerp van grote ruimtes met veel doorgang. Een bijvoorbeeld ook voor commerciële omgevingen of residentiële omgevingen. Voor bij u thuis zijn misschien weer de kleinere formaten (60×60 en 30×60) beter geschikt. Deze collectie kent dus een grote mogelijkheid tot gebruik

Refin Wide kleuren en afmetingen

De Refin Wide is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:
– Wide Carbon
– Wide Chalk
– Wide Lead
– Wide Olive
– Wide Steel

Afmetingen:
30×60 cm, 60×60 cm, 60×120 cm, 120×120 cm, 120×240 cm

Refin Wide kopen?

Regge Tegels & Vloeren kan u voorzien in de scherpste prijs voor de Wide samen met advies op maat.

Geïnteresseerd in de Refin Wide of wilt u meer informatie? Dan kunt altijd contact met ons opnemen of geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.
Bent u architect of designer? Neem dan contact op met een van onze accountmanagers via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!