Refin Pietre di Borgogna

De Refin Pietre di Borgogna is een collectie keramische tegels met de inspiratie die gevonden is uit kalksteen afkomstig uit de Franse regio Bourgondië. Refin brengt met de keramische versie van dit kalksteen een mogelijkheid om de prachtige uitstraling van het Bourgondisch kalksteen in de praktische voordelen van keramiek te krijgen.

Regge Tegels & Vloeren kan voorzien in een scherpe prijs voor Refin Tegels, dus ook voor de Pietre di Borgogna. Vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Afbeeldingen van de Pietre di Borgogna collectie

Refin Pietre di Borgogna collectie

Het kostbare kalksteen uit Bourgondië, is gevormd door door oude fossielen. Deze fossielen zijn dan ook waar te nemen in het kalksteen. Dit kenmerk is ook deels overgenomen in de Pietre di Borgogna collectie. De kalksteen look van deze collectie is in meerdere tinten wit, beige en grijs te verkrijgen. Het oppervlak van de Refin Pietre di Borgogna heeft een prachtige arcering en is niet van echt kalksteen te onderscheiden.

Pietre di Borgogna toepassing

De uitstraling van het kostbare materiaal wordt al eeuwenlang verwerkt in het rijke, architectonische erfgoed van Bourgondië. Met de keramische imitatie van dit materiaal kan deze uitstraling nu ook in een woonhuis of in een commerciële ruimte worden gebruikt.

Pietre di Borgogna kleuren en afmetingen

De Pietre di Borgogna is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:
– Pietre di Borgogna Diamante (Strutturato)
– Pietre di Borgogna Sabbia (Strutturato)
– Pietre di Borgogna Terre (Strutturato)

Afmetingen:
30×30 cm, 45×45 cm, 30×60 cm, 60×60 cm.

Refin Pietre di Borgogna kopen?

Op zoek naar de keramische imitatie van kalksteen tegen een scherpe prijs? Vraag dan eens een vrijblijvende offerte aan of kom eens langs bij ons in de showroom. U kunt voor meer informatie ook contact met ons opnemen.
Bent u een architect of designer? Neem dan contact met een van onze accountmanagers op via het contactformulier voor architect.

Kijk ook eens op de pagina van Refin buitentegels.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen