Refin Design Industry

De Refin Design Industry is een keramische tegel die de inspiratie heeft gehaald uit stedelijke omgevingen. Deze stijl, die ook wat weg heeft van betonlook, is populair onder de hedendaagse architecten. Door creatief te zijn bij ontwerp, heeft Refin een tegel weten te produceren met vele texturen en kleurnuances.

Regge Tegels & Vloeren kan de Refin Design Industry aanbieden tegen de scherpste prijs, dus ook de Design Industry collectie. Vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom voor een bijpassend advies. Vragen? Dan kunt uiteraard contact met ons opnemen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Refin Design Industry collectie

De Refin Design Industry is geïnspireerd op de uitstraling van stedelijke omgevingen. De uitstraling van een stedelijke omgeving wordt weergegeven in 2 soorten oppervlak: Oxyde en Raw. Oxyde heeft het oppervlak van een metaalachtig, glanzend oppervlak. Raw heeft het oppervlak van een cementlook met een ruwe touche. Deze twee oppervlakken zijn beschikbaar in een breed gamma aan formaten en tinten, zodat u helemaal vrij bent in het ontwerp. De karakteristieke tegelcollectie worden uitgebreid met extra grote formateten en speciale afwerkingen.

Refin Design Industry toepassing

De Design Industry collectie van Refin Tegels kent door de vele kleuren en afmetingen een grote mogelijkheid tot gebruik. Niets voor niets is de stedelijke look van deze collectie al lang een populaire uitstraling om ruimtes mee op te fleuren. Met de Refin Design Industry wordt een tegel in huis gehaald met een modern karakter voor iedere ruimte.

Design kleuren en afmetingen

De Design Industry is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Design Industry Oxyde Dark
  • Design Industry Oxyde Light
  • Design Industry Oxyde Rust
  • Design Industry Oxyde White
  • Design Industry Raw Grey
  • Design Industry Raw Light
  • Design Industry Raw Mix
  • Design Industry Raw Warm
  • Design Industry Light Strutt

Afmetingen:
30×60 cm, 60×60 cm, 75×75 cm, 25×150 cm, 75×150 cm

Refin Design Industry kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren kan de Design Industry collectie aanbieden tegen de scherpste prijs, samen met een goed en bijpassend advies. Vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom. Voor meer informatie kunt u ook contact met ons opnemen. Bent u architect of designer? Neem dan contact met een van onze accountmanagers op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Afbeeldingen van de Refin Design Industry collectie