Refin Design Industry

De Refin Design Industry is een keramische tegel die de inspiratie heeft gehaald uit stedelijke omgevingen. Deze stijl, die ook wat weg heeft van betonlook, is populair onder de hedendaagse architecten. Door creatief te zijn bij ontwerp, heeft Refin een tegel weten te produceren met vele texturen en kleurnuances. Bekijk direct enkele afbeeldingen van de Design Industry collectie.

Regge Tegels & Vloeren kan Refin tegels aanbieden tegen de scherpste prijs, dus ook de Design Industry collectie. Vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom voor een bijpassend advies. Voor meer informatie kunt u hier meer lezen over deze collectie.

Enkele afbeeldingen van de Design Industry collectie:


Design Industry


Design Industry


Design Industry


Design Industry


Design Industry

Lees meer over Refin Design Industry

Refin Design Industry collectie

De uitstraling van een stedelijke omgeving wordt weergegeven in 2 soorten oppervlak: Oxyde en Raw. Oxyde heeft  het oppervlak van een metaalachtig, glanzend oppervlak. Raw heeft het oppervlak van een cementlook met een ruwe touche.  Deze twee oppervlakken zijn beschikbaar in een breed gamma aan formaten en tinten, zodat u helemaal vrij bent in het ontwerp. De karakteristieke tegelcollectie worden uitgebreid met extra grote formateten en speciale afwerkingen.

Refin Design Industry toepassing

De Design Industry kent door de vele kleuren en afmetingen een grote mogelijkheid tot gebruik. Niets voor niets is de stedelijke look van deze collectie al lang een populaire uitstraling om ruimtes mee op te fleuren.

Refin Design kleuren en afmetingen

De Refin Design Industry is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:
– Design Industry Dark
– Design Industry Light
– Design Industry Rust
– Design Industry White
– Design Industry Grey
– Design Industry Light
– Design Industry Mix
– Design Industry Warm
– Design Industry Light Strutt

Afmetingen:
30×60 cm, 60×60 cm, 75×75 cm, 25×150 cm, 75×150 cm

Refin Design kopen?

Regge Tegels & Vloeren kan de Design Industry collectie aanbieden tegen de scherpste prijs, samen met een goed en bijpassend advies. Vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom. Voor meer informatie kunt u ook contact met ons opnemen.
Bent u architect of designer? Neem dan contact met een van onze accountmanagers op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!