Refin Larix

De Refin Larix heeft de warme en natuurlijk aanblik van hout gecombineerd met de praktisch voordelen en bestendigheid van keramiek. Het keramisch parket van Refin is geïnspireerd op lariks hout, die veelvuldig gebruikt wordt in woningen in de traditionele Alpenstijl. Bekijk gelijk afbeeldingen van deze collectie keramische tegels van Refin.

Interesse in de Larix collectie en zoekt u een prijs? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan, of kom voor advies langs in onze showroom.

Lees meer over Refin Larix

Enkele foto’s van de Refin Larix:


Larix Sun


Larix Sun


Larix Shade


Larix Natural


Larix Fresh

Lees meer over Refin Larix

Refin Larix serie

De warme ambiance van hout wordt gecombineert met de functionaliteit en kwaliteit van porselein. Larix is het resultaat van intensief onderzoek die de kenmerken van hout tot in het kleinste detail wordt overgenomen. Het kenmerkende oppervlak van de Larix, gevormd door de passage van tijd en omstandigheden, is in vele variaties overgezet in het oppervlak van de Refin Larix. Verkrijgbaar in 4 kleuren is deze serie ook nog eens aan te passen naar wens en ruimte.

Refin Larix toepassing

Deze serie is het resultaat van een nauwgezette zoektocht naar de kenmerkende eigenschappen van natuurlijke materialen. Hierdoor weet de Refin Larix dicht bij de originele houtlook te komen, maar dan in de voordelen van keramiek! In vrijwel iedere ruimte toe te passen.

De Refin Larix kleuren en afmetingen

De Larix collectie is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:
– Larix Fresh
– Larix Natural
– Larix Shade
– Larix Sun

Afmetingen:

25×150 cm, 22,5×90 cm, 25×75 cm, 15×75 cm en 10x60cm.

Refin Larix kopen?

De collectie Refin Larix koopt u tegen de scherpste prijs bij Regge Tegels & Vloeren.

Geïnteresseerd in de Refin Larix of wilt u meer informatie? Dan kunt altijd contact met ons opnemen of geheel vrijblijvend een offerte aanvragen!
Bent u architect of designer? Neem dan contact op met een van onze accountmanagers via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!