Refin Larix

De Refin Larix heeft de warme en natuurlijk aanblik van hout gecombineerd met de praktisch voordelen en bestendigheid van keramiek. Het keramisch parket van Refin is geïnspireerd op lariks hout, die veelvuldig gebruikt wordt in woningen in de traditionele Alpenstijl.

Interesse in de Larix collectie en zoekt u een scherpe prijs? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan, of kom voor advies langs in onze showroom. Contact met ons opnemen kan uiteraard ook.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Refin Larix serie

De warme ambiance van hout wordt gecombineert met de functionaliteit en kwaliteit van porselein. Larix is het resultaat van intensief onderzoek die de kenmerken van hout tot in het kleinste detail wordt overgenomen. Het kenmerkende oppervlak van de Larix, gevormd door de passage van tijd en omstandigheden, is in vele variaties overgezet in het oppervlak van de Refin Larix. Verkrijgbaar in 4 kleuren is deze serie ook nog eens aan te passen naar wens en ruimte.

Larix toepassing

Deze serie is het resultaat van een nauwgezette zoektocht naar de kenmerkende eigenschappen van natuurlijke materialen. Hierdoor weet de Refin Larix dicht bij de originele houtlook te komen, maar dan in de voordelen van keramiek! In vrijwel iedere ruimte toe te passen.

De Larix kleuren en afmetingen

De Larix collectie is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:
– Larix Fresh
– Larix Natural
– Larix Shade
– Larix Sun

Afmetingen:

25×150 cm, 15x75 cm, 60x60 cm (20mm), 40x120 cm (20 mm)

Refin Larix kopen?

De collectie Refin Larix koopt u tegen de scherpste prijs bij Regge Tegels & Vloeren.

Geïnteresseerd in de Refin Larix of wilt u meer informatie? Dan kunt altijd contact met ons opnemen of geheel vrijblijvend een offerte aanvragen!
Bent u architect of designer? Neem dan contact op met een van onze accountmanagers via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van de Larix tegels