Refin Larix

De Refin Larix heeft de warme en natuurlijk aanblik van hout gecombineerd met de praktisch voordelen en bestendigheid van keramiek. Het keramisch parket van Refin is geïnspireerd op lariks hout, die veelvuldig gebruikt wordt in woningen in de traditionele Alpenstijl.

Interesse in de Refin Larix collectie en zoekt u een scherpe prijs? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan, of kom voor advies langs in onze showroom. Contact met ons opnemen voor meer informatie over deze collectie kan uiteraard ook.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Refin Larix serie

De serie Refin Larix is een serie keramisch parket geïnspireerd op het warme gevoel van hout. De warme ambiance van hout wordt gecombineert met de functionaliteit en kwaliteit van porselein. Larix is het resultaat van intensief onderzoek die de kenmerken van hout tot in het kleinste detail wordt overgenomen. Het kenmerkende oppervlak van de Refin Larix, gevormd door de passage van tijd en omstandigheden, is in vele variaties overgezet in het oppervlak van de Refin Larix. Verkrijgbaar in 4 kleuren is deze serie ook nog eens aan te passen naar wens en ruimte.

Larix toepassing in iedere ruimte

Deze serie is het resultaat van een nauwgezette zoektocht naar de kenmerkende eigenschappen van natuurlijke materialen. Hierdoor weet de Refin Larix dicht bij de originele houtlook te komen, maar dan in de voordelen van keramiek! In vrijwel iedere ruimte toe te passen. Ga met de Refin Larix keramische houtlook tegels bijvoorbeeld ook voor keramisch parket in de badkamer.

De Larix kleuren en afmetingen

De Larix collectie van Refin Tegels is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Larix Fresh
  • Larix Natural
  • Larix Shade
  • Larix Sun

Afmetingen:

25×150 cm, 15x75 cm, 60x60 cm (20mm), 40x120 cm (20 mm)

Het keramisch parket Refin Larix bij Regge Tegels & Vleoren tegen een scherpe prijs.

De collectie Refin Larix koopt u tegen de scherpste prijs bij Regge Tegels & Vloeren. Daarnaast geven wij u ook graag advies over de toepassing van deze collectie. Voor advies en informatie bent u van harte welkom bij ons in de showroom. Voor vragen kunt u ons natuurlijk ook altijd bellen of mailen. Bent u architect of designer? Neem dan contact op met een van onze accountmanagers via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Afbeeldingen van de Larix Collectie