Keramisch Parket Badkamer

De natuurlijke rustiek van houtlook is met keramisch parket ook verkrijgbaar voor een ruimte als de badkamer. Keramisch parket wordt in de badkamer vaak gekozen vanwege de natuurlijke houtlook die het kan bieden, zonder de nadelen van echt hout in een natte ruimte.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van keramisch parket in de badkamer? Bezoek dan eens onze showroom, waar wij graag voor klaar staan met advies. Benieuwd naar een scherpe prijsopgave voor keramisch parket? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Rustiek in de badkamer met keramisch parket

De look van hout staat bekend om de rustieke en natuurlijke sfeer die het materiaal met zich mee brengt. Helaas kan hout niet in de badkamer gebruikt worden. Kies daarom voor een badkamer met keramisch parket! Een van de grootste voordelen van keramisch parket is dat het de warmte en uitstraling van echt hout kan bieden, zonder de problemen die hout kan hebben in een vochtige omgeving. Keramisch parket kan ook worden gelegd in combinatie met vloerverwarming, wat het comfort nog verder verhoogt. Keramisch parket in de badkamer is dus het perfecte alternatief voor een houten vloer in deze ruimte. Zonder de nadelen dat echt hout met zich mee brengt.

Waarom is keramisch parket geschikt voor de badkamer?

In de badkamer is vocht een grote zorg. Houten vloeren kunnen opzwellen, kromtrekken en rotten als ze worden blootgesteld aan langdurige vochtigheid. Dit kan ook leiden tot schimmel en meeldauwproblemen. Keramisch parket daarentegen is waterbestendig en kan gemakkelijk worden gereinigd met zeep en water. Het kan zelfs worden gebruikt in de douche of rondom het bad zonder problemen. Daarnaast is keramisch parket duurzaam en sterk. Het materiaal is bestand tegen krassen, vlekken en slijtage, waardoor het een uitstekende keuze is voor badkamers. De keramische tegels zijn ook gemakkelijk te onderhouden en te reinigen. U hoeft zich geen zorgen te maken over het gebruik van speciale reinigingsmiddelen of producten. Door deze eigenschappen is keramisch parket uitermate geschikt om natuurlijke sferen in de badkamer te creëeren!

Regge Tegels & Vloeren biedt een veelzijdig assortiment

Regge Tegels & Vloeren biedt een assortiment dat bestaat uit veelzijdigheid in stijlen en kleuren. U kunt kiezen uit verschillende tinten en texturen keramisch parket die passen bij uw persoonlijke stijl en smaak. Door de verscheidenheid aan kleuren en texturen kan keramisch parket in bijna elke badkamer passen. Ook is ons assortiment is bijvoorbeeld keramisch parket visgraat mogelijk voor de badkamer. Het assortiment aan keramisch parket voor de badkamer van Regge Tegels & Vloeren kunt u altijd komen bekijken bij ons in de showroom!

Kom keramisch parket badkamer bekijken bij Regge Tegels & Vloeren

Keramisch parket voor de badkamer kunt u uitzoeken bij Regge Tegels & Vloeren. Niet alleen voorzien wij u graag in een goed advies op maat. Ook geven wij u natuurlijk graag een scherpe prijsopgave. Hiervoor bent u van harte welkom bij ons in de showroom. Onze verkoopmedewerkers staan hier graag voor u klaar. Heeft u direct een vraag over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen uit ons assortiment