Badkamer Velp

Deze badkamer in Velp hebben wij mogen voorzien van prachtig keramisch parket voor zowel vloer als wand.

Het Project Badkamer Velp

Bij dit project in Velp hebben wij de badkamer mogen voorzien van prachtig keramisch parket voor zowel vloer als wand. Hiermee wordt er één geheel gecreerd wat de badkamer een moderne uitstraling geeft. Daarnaast heeft keramisch parket erg veel voordelen.

De voordelen van keramiek tegenover echt hout in de badkamer

De vloeren en muren van een badkamer krijgen veel te verduren. Het is er dagelijks vochtig of nat en het kan er erg warm worden. Met echt hout bestaat de kans dat uw vloer wordt aangetast en er niet meer mooi uit ziet. Uiteraard bestaan er houtsoorten die bestand zijn tegen water, maar deze moeten dan weer goed behandeld worden, zodat het hout niet verkleurt. En nog altijd is er dan het nadeel van het jaarlijkse onderhoud. Met keramisch parket in de badkamer hoeft u zich hier geen zorgen om te maken. Keramisch parket is namelijk kleur,- kras- en slijtvast, vochtbestendig, onderhoudsarm en heeft daarnaast ook een hoge antislip-waarde dus u hoeft niet bang te zijn dat u uitglijdt

Keramisch parket bij Regge Tegels & Vloeren

Bent u op zoek naar keramisch parket voor in de badkamer (of een andere ruimte)? En wilt u hier graag meer informatie over ontvangen? Neem dan contact met ons op door te bellen of te mailen. Wilt u liever onder het genot van een kop koffie of thee ons assortiment keramisch parket bekijken? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Enter! Wij voorzien u graag van een eerlijk en persoonlijk advies. Direct een scherpe prijs ontvangen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen