Atlas Concorde Etic

Atlas Concorde Etic is een houtlook keramisch parket. Dit keramisch parket is niet van echt hout te onderscheiden doordat Atlas Concorde Tegels zorgvuldig de kenmerken van echt hout heeft overgenomen. Hierdoor is de prachtige uitstraling van hout nu omgezet in praktisch keramisch parket. Met de Etic wordt een keramische tegel in huis gehaald die staat voor uitstraling samen met hoogwaardige kwaliteit.

Regge Tegels & Vloeren kan de Etic collectie aanbieden tegen een scherpe prijs, samen met een bijpassend advies op maat. Vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom, voor advies en inspiratie van onze verkopers. Uiteraard kunt u ook altijd contact met ons opnemen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Atlas Concorde Etic collectie

De Etic serie bevat alle prachtige kenmerken van echt hout! De natuurlijke noesten en barsten zijn zeer detaillistisch overgenomen wat de perfecte imitatie van houtlook geeft. Deze rustige en ontspannen serie wordt afgemaakt door de keuze in maar liefst 7 kleurschakeringen. Deze schakeringen lopen van lichte tot wat donkere kleuren zodat deze serie naar smaak kan worden aangepast. De afmetingen van de Etic collectie doen denken aan de bekoorlijkheid van echte houten planken. Dus wilt u een rustige, ontspannen sfeer in uw badkamer, keuken of woonkamer? Kijk dan zeker naar de Atlas Concorde Etic! Samen met de afmetingen wordt het gevoel van echt hout alleen maar versterkt..

Keramisch parket is gemaakt van keramiek. Keramiek heeft vele voordelen. Keramiek is kleur- , kras- en slijtvast en behoeft weinig onderhoud. Hierdoor kan keramiek ook in natte ruimtes zorgen voor een buitengewone uitstraling! En bovendien is keramiek niet te onderscheiden van echt hout! Houtlook in keramiek is een perfecte combinatie voor wie de charme van houtlook in huis wil halen maar toch de zekerheid van een hoge kwaliteit wil hebben.

Etic toepassingen

Gebruik de Etic om het gevoel van echt hout in elke ruimte te brengen, maar dan in de voordelen van hoogwaardig keramiek. De charme en natuurlijke uitstraling van dit keramisch parket kan zowel vloer- en wandtegel gebruikt worden. De Etic geeft een rustige uitstraling. Perfect dus voor een ruimte die een ontspannen sfeer nodig heeft! Denk hierbij aan uw eigen woonkamer, eetkamer of keuken, of zelfs de badkamer. Maar ook bedrijf- of openbare ruimtes kunnen verfraaid worden met de Etic collectie!

Etic kleuren en afmetingen

De Atlas Concorde Etic is verkrijgbaar in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:
– Etic Rovere Bianco
– Etic Rovere
– Etic Ulivo
– Etic Noce
– Etic Rovere Grigio
– Etic Palissandro
– Etic Ebano

Afmetingen:

11×90 cm, 15×90 cm, 22.5×90 cm, 25×150 cm

Atlas Concorde Etic kopen?

Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van Atlas Concorde tegels. Hierdoor kunnen wij u adviseren en de scherpste prijs aanbieden voor deze tegel.

Bent u geïnteresseerd in de Atlas Concorde Etic of wilt u meer informatie? Dan kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen of geheel vrijblijvend een offerte aanvragen! Bent u architect of designer? Neem dan contact met één van onze accountmanagers op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van deze collectie