Cotto d'Este Cadore

Een robuuste houtlook serie keramisch parket, de Cotto d'Este Cadore. Dit keramisch parket is gebaseerd op verschillende houtsoorten, en heeft de kenmerkende bijnaam ‘de houten planken van de Dolomieten’. Deze houtlook is zo prachtig overgenomen, door bij ontwerp goed te letten op details. Deze details zijn terug te zien in de perfecte imitatie van de lijnen en knoesten van echt hout.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan om een scherpe prijs te ontvangen voor de Cadore collectie. Voor advies en inspiratie kunt u bij ons in de showroom langskomen, of neem voor meer informatie contact met ons op.

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Cotto d’Este Cadore collectie

De Cotto d’Este Cadore geeft uw ruimte een natuurlijke atmosfeer, door de uitstekende imitatie van echt hout, maar dan met alle voordelen van keramiek. De Cotto d’Este Cadore zal in vele ruimtes tot zijn recht komen. Laat de Cadore een natuurlijke sfeer in uw slaapkamer, hal of woonkamer creëren. Een bijkomend voordeel van de Cotto d’Este Cadore is dat deze is gecreëerd met de Microban technologie. Het voordeel hiervan is dat het oppervlak van de Cotto d’Este Cadore antibacterieel is, dus een goede hygiëne garandeert. De Cotto d’Este Cadore zal elke ruimte dus een warme, hartelijke ‘touche’ geven, met al het voordeel van keramiek!

Cadore buitentegels

Verder is er ook een variant gemaakt van de Cotto d’Este Cadore voor buiten, zodat de gebruiksmogelijkheid weer vergroot wordt!

Cadore kleuren en afmetingen

De Cadore collectie is te krijgen in de kleuren en afmetingen.

De Cadore is te verkrijgen in de volgende kleuren:
– Cadore Alpe
– Cadore Baita
– Cadore Bosco
– Cadore Malga

De Cadore serie is te verkrijgen in de afmetingen:
30×180 cm, 20×180 cm, 30×120 cm.

Cotto d’Este Cadore kopen?

Cotto d’Este tegels vindt u tegen een scherpe prijs samen met bijpassend advies bij Regge Tegels & Vloeren.

Bent u geïnteresseerd in de Cotto d’Este Cadore of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers, of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van de Cadore collectie: