Pastorelli Arke

Pastorelli Arke, fraai en charmant keramisch parket door de natuurlijke houtlook. Door de detaillistisch overgenomen natuurlijke kenmerken van hout is dit keramisch parket niet van echt hout te onderscheiden. Wel brengt keramisch parket de voordelen van keramiek met zich mee, zo is dit keramisch parket kras, kleur en slijtvast, behoeft het ook nog eens weinig onderhoud!

Deze collectie van Pastorelli Tegels aaschaffen tegen een aantrekkelijke prijss? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan, of kom langs bij ons in de showroom voor inspiratie en advies.

Afbeeldingen van de Arke collectie

Pastorelli Arke collectie

De Pastorelli Arke heeft extra grote formaten binnen de collectie. Dit brengt als voordeel met zich mee dat er minder voegen nodig zijn, wat een groter en mooier oppervlak creëert.
De Arke heeft een hoogwaardige technische prestatie, die een hoge weerstand en een lange levensduur verzekerd. De veelzijdigheid van de Pastorelli Arke geeft een nieuwe mogelijkheid voor de hedendaagse designs! Perfect voor ruimtes die de rustige uitstraling van houtlook kunnen gebruiken.

De Arke kleuren en afmetingen

De Arke is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

De Arke kleuren:
– Arke Tortora
– Arke Mogano
– Arke Cappuccino
– Arke Sbiancato
– Arke Miele

De Arke afmetingen:
26.5×180 cm, 20x120 cm

Pastorelli Arke kopen?

Interesse in de Pastorelli Arke of wilt u meer informatie? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen of geheel vrijblijvend een offerte aanvragen!
Bent u architect of designer? Dan kunt u contact met een van onze accountmanagers opnemen via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen