Pastorelli Tegels

Pastorelli Tegels is een Italiaans bedrijf met meer dan 40 jaar ervaring in het produceren van tegels. Pastorelli tegels is een van de eerste producenten van keramische tegels. Dit zie je in de ervaring en expertise terug op het gebied de hoogwaardige vloer- en wandtegels, die gecombineerd met stijl en design een ruim assortiment oplevert.

Het ruime assortiment van dit Italiaanse merk is geheel verkrijgbaar bij Regge Tegels & Vloeren! Vraag direct een vrijblijvende offerte voor een scherpe prijs voor Pastorelli tegels, of kom langs bij ons in de showroom om advies te krijgen in onze showroom. Staat de tegel die u zoekt hier niet bij of heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op, uiteraard ook voor advies.

Product info

Enkele series uit het assortiment

Waarom kiezen voor Pastorelli Tegels?

Pastorelli voert een uitgebreid assortiment opgedeelt in 4 verschillende onderdelen: Pastorelli Stone, le Porcellane Smaltate, Progetto en Habitat. Het assortiment omvat een grote keuze aan imitaties zoals natuursteen- en houtlook tegels en decoratieve onderdelen. De tegels worden met de beste productietechnieken geproduceerd, waardoor er in de tegels geen herhalingen voorkomen en de kwaliteit van de tegels zeer hoog is. De unieke eigenschappen van keramiek maken het mogelijk om onder andere ook de badkamer te betegelen waardoor u uw eigen woning helemaal kunt omtoveren tot droomhuis in uw eigen stijl.

Het assortiment

De collecties van Pastorelli tegels zijn gevarieerd en populair onder zowel consumenten als architecten. Dit komt door de grote veelzijdigheid van de collecties. Houtlook, natuursteenlook, marmerlook maar ook de meer stedelijke look van beton zijn te vinden in de collecties. Dit is ook wat de grote populairteit van dit merk kenmerkt, de grote veelzijdigheid in soorten en maten gecombineerd met hoogstaande kwaliteit die een lange levensduur garandeert.

Pastorelli Vloertegels

Creëer een stijl op de vloer die past bij uw wens. Om dit te verwezenlijken kunt u een keus maken uit de ruime mogelijkheden van Pastorelli vloertegels. De vloertegels van dit merk staan voor verschillende stijlen. Deze verschillende stijlen kennen meerdere mogelijkheden qua kleuren en formaten. Op deze manier kunnen Pastorelli vloertegels worden aangepast naar de wens van de klant. De vloeren van dit Italiaanse bedrijf worden geproduceerd met het oog op alle gebruiksmogelijkheden.

Pastorelli buitentegels

De collecties van Pastorelli hebben ook mogelijkheden waardoor de tegels gebruikt kunnen worden voor tuin en terras. Dit gebeurd doordat Pastorelli de tegels aanbiedt in een afwerking van 20 of 30 mm dik. Deze diktes maken Pastorelli terrastegels geschikt voor buitenruimtes. Verscheidene collecties van dit merk zijn verkrijgbaar in de buitenafwerking. Wilt u meer informatie over deze mogelijkheden? Lees dan hier meer over Pastorelli Buitentegels. Of breng een bezoek aan onze showtuin.

Meer informatie over Pastorelli tegels bij Regge Tegels & Vloeren

Geïnteresseerd in de tegels van Pastorelli of wilt u meer informatie? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen of geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Ook bent u van harte welkom om een bezoek te brengen aan onze showroom, hier krijgt u ook direct advies van onze verkoopmedewerkers. Bent u architect, designer of met een zakelijk project bezig? Dan kunt u contact opnemen met een van onze accountmanagers via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen