Pastorelli Tegels

Pastorelli Tegels is een Italiaans bedrijf met meer dan 40 jaar ervaring in het produceren van tegels. Pastorelli tegels is een van de eerste producenten van keramische tegels. Dit zie je in de ervaring en expertise terug op het gebied de hoogwaardige vloer- en wandtegels, die gecombineerd met stijl en design een ruim assortiment oplevert.

Dit ruime assortiment is geheel verkrijgbaar bij Regge Tegels & Vloeren! Vraag direct een vrijblijvende offerte voor Pastorelli tegels, of kom langs om advies te krijgen in onze showroom. Staat de tegel die u zoekt hier niet bij of heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

Enkele series van Pastorelli

Waarom kiezen voor Pastorelli Tegels?

Pastorelli voert een uitgebreid assortiment opgedeelt in 4 verschillende onderdelen: Pastorelli Stone, Pastorelli le Porcellane Smaltate, Pastorelli Progetto en Pastorelli Habitat. Het assortiment omvat een grote keuze aan imitaties zoals natuursteen- en houtlook tegels en decoratieve onderdelen. De tegels worden met de beste productietechnieken geproduceerd, waardoor er in de tegels geen herhalingen voorkomen en de kwaliteit van de tegels zeer hoog is. De unieke eigenschappen van keramiek maken het mogelijk om onder andere ook de badkamer te betegelen waardoor u uw eigen woning helemaal kunt omtoveren tot droomhuis in uw eigen stijl.

Het assortiment

De collecties van Pastorelli zijn gevarieerd en populair onder zowel consumenten als architecten. Dit komt door de grote veelzijdigheid van de collecties. Houtlook, natuursteenlook, marmerlook maar ook de meer stedelijke look van beton zijn te vinden in de Pastorelli collecties. Dit is ook wat de grote populairteit van Pastorelli kenmerkt, de grote veelzijdigheid in soorten en maten gecombineerd met hoogstaande kwaliteit die een lange levensduur garandeert.

Pastorelli buitentegels

De collecties van Pastorelli hebben ook mogelijkheden waardoor de tegels gebruikt kunnen worden voor tuin en terras. Dit gebeurd doordat Pastorelli de tegels aanbiedt in een afwerking van 20 of 30 mm dik. Deze diktes maken Pastorelli Buitentegels geschikt voor buitenruimtes. Wilt u meer informatie over deze mogelijkheden? Lees dan hier meer over Pastorelli Buitentegels.

Interesse in Pastorelli tegels?

Geïnteresseerd in de tegels van Pastorelli of wilt u meer informatie? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen of geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Ook bent u van harte welkom om een bezoek te brengen aan onze showroom, hier krijgt u ook direct advies van onze verkoopmedewerkers.
Bent u architect of designers? Dan kunt u contact opnemen met een van onze accountmanagers via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen