Pastorelli Tegels

Pastorelli tegels

Pastorelli tegels is een Italiaans bedrijf met meer dan 40 jaar ervaring in het produceren van tegels. Als een van de eerste producenten van gres porcellanato zie je die ervaring terug in de hoogwaardige vloer- en wandtegels, die gecombineert met stijl en design een ruim assortiment oplevert.

Populaire series van Pastorelli zijn onder andere de Stone Quarzdesign en de Stone Himalaya.

Lees meer over Pastorelli Tegels

Pastorelli

Pastorelli voert een uitgebreid assortiment opgedeelt in 4 verschillende onderdelen: Pastorelli Stone, Pastorelli le Porcellane Smaltate, Pastorelli Progetto en Pastorelli Habitat. Het assortiment omvat een grote keuze aan imitaties zoals natuursteen- en houtlook tegels en decoratieve onderdelen. De tegels worden met de beste productietechnieken geproduceerd, waardoor er in de tegels geen herhalingen voorkomen en de kwaliteit van de tegels zeer hoog is. De unieke eigenschappen van keramiek maken het mogelijk om onder andere ook de badkamer te betegelen waardoor u uw eigen woning helemaal kunt omtoveren tot droomhuis in uw eigen stijl.

Pastorelli Quarzdesign

De Quarzdesign tegelserie wordt gekenmerkt door natuursteen met de inzet van kwartssplinters in het oppervlak. Deze splinters vormen een subtiel contrast met het natuursteen in de tegels waardoor de tegel een mooie basis vormt. De Pastorelli Stone Quarzdesign is beschikbaar in vier verschillende kleurtinten en verkrijgbaar is verschillende maten en afwerkingen waardoor u uw ruimtes compleet naar eigen wens kunt inrichten.


Pastorelli Stone Himalaya

De Himalaya tegelserie is geïnspireerd door het Himalaya gebergte: rauwe natuur van ongekende schoonheid. De tegels imiteren natuursteen, ongetemde natuur met diverse natuurlijke tinten. Dankzij de productietechnieken worden de tegels voorzien van kleurnuances in de tegel om het effect van natuurlijke elementen te versterken.


Pastorelli Shade Notte

De Shade Notte tegelserie heeft een robuuste, stoere en industriële uitstraling. Deze serie heeft een hippe betonlook en is prachtig om te leggen in alle moderne woonstijlen. In het formaat 40×80 cm is de tegel ook in een dikte van 2cm beschikbaar, zodat deze ook geschikt is om buitenshuis door te trekken.Het volledige assortiment van Pastorelli omvat de volgende tegelseries:

Amalfi Duomo Stone Marmi Antichi Terre Senesi
Antiche Elite Milano City Tradizionale
Ayers Rock Himalaya Pierre Royale V.360
Borghi d’Italia Lithos Progetto 8.4 View
Cave del Panaro Loft Quarzdesign Villa Imperiale
Country Life Manhattan Shade Notte Woodshed
Doghe Marfil Tailormade

Bent u geïnteresseerd in de tegels van Pastorelli of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!