Pastorelli Tegels

Pastorelli tegels is een Italiaans bedrijf met meer dan 40 jaar ervaring in het produceren van tegels. Als een van de eerste producenten van gres porcellanato zie je die ervaring terug in de hoogwaardige vloer- en wandtegels, die gecombineert met stijl en design een ruim assortiment oplevert.

Waarom kiezen voor Pastorelli tegels?

Pastorelli voert een uitgebreid assortiment opgedeelt in 4 verschillende onderdelen: Pastorelli Stone, Pastorelli le Porcellane Smaltate, Pastorelli Progetto en Pastorelli Habitat. Het assortiment omvat een grote keuze aan imitaties zoals natuursteen- en houtlook tegels en decoratieve onderdelen. De tegels worden met de beste productietechnieken geproduceerd, waardoor er in de tegels geen herhalingen voorkomen en de kwaliteit van de tegels zeer hoog is. De unieke eigenschappen van keramiek maken het mogelijk om onder andere ook de badkamer te betegelen waardoor u uw eigen woning helemaal kunt omtoveren tot droomhuis in uw eigen stijl.

De Pastorelli collecties

De collecties van Pastorelli zijn gevarieerd en populair onder zowel consumenten als architecten. Dit komt door de grote veelzijdigheid van de collecties. Houtlook, natuursteenlook, marmerlook maar ook de meer stedelijke look van beton zijn te vinden in de Pastorelli collecties. Dit is ook wat de grote populairteit van Pastorelli kenmerkt, de grote veelzijdigheid in soorten en maten gecombineerd met hoogstaande kwaliteit die een lange levensduur garandeert.

Ook produceert Pastorelli buitentegels. Op zoek naar (Pastorelli) buitentegels, kijk dan eens op Pastorelli Buitentegels voor of op  Keramische Buitentegels.

Interesse in Pastorelli tegels?

Geïnteresseerd in de tegels van Pastorelli of wilt u meer informatie? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen of geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.
Bent u architect of designers? Dan kunt u contact opnemen met een van onze accountmanagers via het contactformulier voor architecten.

Staat de door u gezochte tegel van Pastorelli hier niet bij? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.