Pastorelli WI.SH

De Pastorelli WI.SH collectie is gebaseerd op de uitstraling van twee urbane en industriele materialen, cement en metaal. De uitstraling van deze robuuste materialen is overgenomen in een collectie hoogwaardig keramiek. Creëer met deze mogelijkheden een stoere uitstraling in iedere ruimte! Lees hier meer over de Pastorelli WI.SH, of bekijk direct afbeeldingen van de collectie.

Interesse in de WI.SH van Pastorelli tegels? Neem dan contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheden, of vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan om een scherpe prijs van ons te ontvangen. U bent natuurlijk ook welkom bij ons in de showroom.

Enkele afbeeldingen van de WI.SH collectie: 


WI.SH Antracite en Beige


WI.SH Acciaio


WI.SH Beige en Ruggine


WI.SH Ruggine

Lees meer over Pastorelli WI.SH

Pastorelli WI.SH collectie

De Pastorelli WI.SH collectie bestaat uit de basis van metaal en cement. Uit de samenvoeging van deze twee materialen is WI.SH bedacht, een innovatieve en nieuwe mogelijkheid, ontworpen in vijf kleuren en in vijf verschillende maten. De kleurmogelijkheden van deze collectie creëren en passen bij het gevoel van de originele materialen. Ook heeft de WI.SH collectie decormogelijkheden, om een vloer- of wandbekleding een uniek patroon te kunnen geven.

Pastorelli WI.SH toepassing

De collectie is geschikt voor verschillende smaakgebieden: industrieel, indien gebruikt in een totale look, eigentijds en warm in combinatie met houteffect, minimaal-chic in combinatie met het marmer effect.

WI.SH kleuren en afmetingen

Kleuren:
– WI.SH Silver
– WI.SH Acciaio
– WI.SH Antracite
– WI.SH Beige
– WI.SH Ruggine

Afmetingen:
40×80 cm, 80×80 cm, 60×120 cm, 120×120 cm, 120×260 cm

Meer informatie?

Meer informatie over deze collectie? Neem dan contact met ons op, of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan om een scherpe prijs van ons te ontvangen. Bent u een architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!