Pastorelli Sunshine

De Pastorelli Sunshine is een prachtige serie keramische tegels waarvoor de inspiratie is weggehaald uit marmer. Marmer is een presitigeus en elegant materiaal dat al eeuwenlang gebruikt wordt om ruimtes te verfraaien. Met deze keramische variant haalt u de ideale combinatie van een marmerlook uitstraling in huis in de vorm van hoogwaardig keramiek.

Interesse in de Sunshine collectie van Pastorelli Tegels? Vraag dan gerust een geheel vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom voor advies van onze verkopers. Contact opnemen voor meer informatie kan uiteraard ook.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Pastorelli Sunshine collectie

De tegels uit het assortiment van de Pastorelli Sunshine zijn gebaseerd op 4 verschillende marmerlooks; Breccia Capraia, Siciliaanse Segesta, Dark Emperador en Grijs Breccia. Elk van deze marmersoorten vertegenwoordigt een eigen karakter en uitstraling, maar zorgt wel voor de klassieke basis van marmer. De Capraia en de Segasta geven deze serie lichtere mogelijkheden, terwijl de Breccia en de Emperador een meer donkere tint bevatten. Met deze varianten past u de Pastorelli Sunshine collectie aan naar eigen wens.

Sunshine toepassing

Elke versie binnen de Sunshinecollectie creëert een andere, nieuwe sfeer door de diepte van de kleur en de nauwgezette grafische details samen met een hoogglans afwerking. Pas de Sunshine collectie toe in ruimtes die de klassieke uitstraling van marmer behoeven, maar wel de hoge kwaliteit van marmer willen hebben.

Sunshine kleuren en afmetingen

De Sunshine collectie is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:
– Sunshine Capraia White
– Sunshine Breccia Grey
– Sunshine Ivory
– Sunshine Emperador Dark

Afmetingen:
60×60 cm, 60×120 cm, 120×120 cm, 120×260 cm.

Interesse in de Pastorelli Sunshine?

Heeft u interesse in de Sunshine collectie van Pastorelli? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan, of kom eens langs bij ons in de showroom om advies te krijgen van onze verkopers. Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Bent u architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van deze collectie