Pastorelli QD

De Pastorelli QD tegelserie wordt gekenmerkt door natuursteen met de inzet van kwartssplinters in het oppervlak. Dit kwarts heeft de naam ‘Lightstone’, waarvan de kenmerken zijn overgenomen in fraai keramiek, de Pastorelli QD. Deze splinters vormen een subtiel contrast met het natuursteen in de tegels waardoor de tegel een mooie basis vormt. De Pastorelli Quarzdesign is beschikbaar in vier verschillende kleurtinten die allemaal een licht variërende tint hebben. Samen met vele verschillende afmetingen brengt de Quarzdesign een grote keuzemogelijkheid voor iedere klant.

De scherpste prijs voor de Pastorelli QuarzDesign collectie, samen met een advies op maat? Dan bent u bij Regge Tegels & Vloeren aan het juiste adres. Wij kunnen de tegels van Pastorelli aanbieden tegen een zeer scherpe prijs. Vraag meteen online een vrijblijvende offerte aan, of kom langs voor advies bij ons in de showroom. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Afbeeldingen van deze collectie:

De Pastorelli Quarzdesign collectie

De QD combineert de kracht en bruikbaarheid van steen in een keramische interpretatie van een van de mooiste en meeste exclusieve kwartsieten welke natuursteen te bieden heeft. Neem nu een prachtige natuursteen-look tegel in huis die alle voordelen van keramiek met zich mee brengt.

Quarzdesign toepassing

De Quarzdesign kan gebruikt worden in zowel particuliere als commerciële projecten. Dus of u nu op zoek bent naar een natuurlijke tegel voor uw woonhuis of juist voor uw restaurant of hotel, overal kan de Quarzdesign worden gebruikt.

Quarzdesign kleuren en afmetingen.

De Quarzdesign collectie is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:
– Quarzdesign White
– Quarzdesign Black
– Quarzdesign Beige
– Quarzdesign Antracite

Afmetingen:
15×60 cm, 30×30 cm, 30×60 cm, 60×60 cm

Pastorelli Quarzdesign kopen?

Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van Pastorelli tegels. Daarom kunnen wij u de scherpste prijs aanbieden voor deze prachtige tegel.

Bent u geïnteresseerd in de Pastorelli Quarzdesign of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan! Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers, of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen