Gigacer Tegels

Gigacer staat te boek als een van de meest vooraanstaande leveranciers op het gebied van dubbelhard gebakken vloertegels. De Italiaanse fabrikant levert al jarenlang vakwerk. Gigacer tegels geven uw vloer een karakteristieke, authentieke uitstraling. Ze zijn stijlvol en duurzaam.

Lees meer over Gigacer Tegels

Gigacer Krea

De tegelserie Krea van Gigacer is een bijzondere tegelserie. In plaats van de gebaande paden wijkt Gigacer hier van het pad af en laat de creativiteit van haar designers de vrije gang gaan. De tegelserie is beschikbaar in verschillende kleuren met kleurnuances. Daarnaast zijn er vele variatiemogelijkheden in combinatie met decoratieve tegels.

Gigacer Concrete

De tegelserie met de simplistische uitstraling van beton aangevuld met kleine kleurspelingen en oppervlaktevariaties. Gebaseerd op het idee dat mooi niet altijd uitgebreid en gecompliceerd hoeft te zijn is deze tegelserie een tegenhanger van de Krea serie. Beton wordt op grote schaal gebruikt in de architectuur en is nu beschikbaar in keramische vorm. De Concrete tegelserie biedt u een uitgebreide keuze in kleuren en diverse mate.

Het volledige assortiment van Gigacer omvat de volgende tegelseries:

Krea Made Stone Basaltina
Concrete Made Deco Stone Limestone
Up Stone Stone Travertino

Bent u geïnteresseerd in de tegels van Gigacer of wilt u extra informatie? Neem dan contact met ons op en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!