Gigacer Tegels

Gigacer Tegels staat te boek als een van de meest vooraanstaande leveranciers op het gebied van keramische vloer- en wandtegels. De Italiaanse fabrikant levert op dit gebied dan ook al jarenlang vakwerk. Gigacer Tegels geven uw vloer een karakteristieke, authentieke uitstraling en zijn stijlvol en duurzaam.

Regge Tegels & Vloeren kan door directe contacten, het gehele assortiment van Gigacer aanbieden tegen een zeer scherpe prijs, samen met advies op maat. Op zoek naar de zeer scherpe prijs? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan, of kom gerust langs bij ons in de showroom. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Enkele series uit het assortiment van Gigacer

Gigacer Ceramiche

Gigacer Ceramiche is een bedrijf dat zich richt op een innovatieve manier van het produceren van keramische vloer- en wandafwerkingen. Dit doet het bedrijf door het ontwikkelen van een assortiment door een combinatie van ervaring, technologische innovatie en strenge eisen op het gebied van kwaliteit. Hierdoor weet Gigacer Ceramiche een eigen stijl neer te zetten; een assortiment dat flexibel is met een hoge kwaliteit en gericht op het voldoen aan de eisen van de veeleisende, hedendaagse markt.

Gigacer Assortiment

Gigacer Tegels biedt een uitstekend en uitgebreid assortiment aan formaten, diktes en natuurlijke kleuren voor elk type ruimte en oppervlak; vloeren en muren, woon- en commerciele ruimtes, binnen en buiten en zelfs voor zwembaden. Regge Tegels & Vloeren helpt u graag bij de keuze te maken binnen het assortiment van Gigacer, tegen een scherpe prijs.

Grotere formaten

Als fabrikant van keramische wand- en vloerafwerkingen richt Gigacer Tegels zich de laatste jaren voornamelijk op het produceren van grotere formaten van bijvoorbeeld 120x120 cm of 120x240 cm. Doordat het bedrijf hierbij diktes hanteert van bijvoorbeeld 6 mm of 8 mm zijn de grotere formaat tegels van Gigacer ook zeer makkelijk te hanteren voor wandafwerkingen zonder kwaliteitsverlies.

Gigacer Tegels kopen?

Op zoek naar tegels uit het assortiment van Gigacer? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan via onze website voor een scherpe totaalprijs. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Uiteraard bent u ook welkom bij ons in de showroom voor een gesprek met onze verkoeprs.

Bent u architect, designer of bezig met een groot project? Dan helpt Regge Tegels & Vloeren u graag. Neem contact op met een van onze accountmanagers via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen