Gigacer Tegels

Gigacer staat te boek als een van de meest vooraanstaande leveranciers op het gebied van dubbelhard gebakken vloertegels. De Italiaanse fabrikant levert al jarenlang vakwerk. Gigacer tegels geven uw vloer een karakteristieke, authentieke uitstraling. Ze zijn stijlvol en duurzaam.

Regge Tegels & Vloeren kan door directe contacten, het gehele assortiment van Gigacer aanbieden tegen een zeer scherpe prijs, samen met advies op maat. Op zoek naar de zeer scherpe prijs? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan, of kom gerust langs bij ons in de showroom. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Bent u architect, designer of bezig met een groot project? Dan helpt Regge Tegels & Vloeren u graag. Neem contact op met een van onze accountmanagers via het contactformulier voor architecten. 

Enkele afbeeldingen van tegels uit het assortiment van Gigacer:

Gigacer Krea

Gigacer Concrete

Het volledige assortiment van Gigacer omvat de volgende tegelseries:

Krea Made Stone Basaltina
Concrete Made Deco Stone Limestone
Up Stone Stone Travertino

Gigacer tegels kopen?

Bent u geïnteresseerd in de tegels van Gigacer of wilt u extra informatie? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Lees meer over Gigacer Tegels

 

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!