Gigacer Tegels

Gigacer staat te boek als een van de meest vooraanstaande leveranciers op het gebied van dubbelhard gebakken vloertegels. De Italiaanse fabrikant levert al jarenlang vakwerk. Gigacer tegels geven uw vloer een karakteristieke, authentieke uitstraling. Ze zijn stijlvol en duurzaam.

Regge Tegels & Vloeren kan door directe contacten, het gehele assortiment van Gigacer aanbieden tegen een zeer scherpe prijs, samen met advies op maat. Op zoek naar de zeer scherpe prijs? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan, of kom gerust langs bij ons in de showroom. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Bent u architect, designer of bezig met een groot project? Dan helpt Regge Tegels & Vloeren u graag. Neem contact op met een van onze accountmanagers via het contactformulier voor architecten.

Enkele series uit het assortiment van Gigacer

Gigacer Ceramiche Tegels

Gigacer tegels is een bedrijf dat zich richt op een innovatieve manier van het produceren van keramische tegels. Gigacer ontwikkelt een assortiment door ervaring, technologische innovatie en strenge eisen op het gebied van kwaliteit. Hierdoor weet Gigacer een eigen stijl neer te zetten; een assortiment dat flexibel is met een hoge kwaliteit en gericht op het voldoen aan de eisen van de veeleisende, hedendaagse markt.

Assortiment

Gigacer biedt een uitstekend en uitgebreid assortiment aan formaten, diktes en natuurlijke kleuren voor elk type ruimte en oppervlak; vloeren en muren, woon- en commerciele ruimtes, binnen en buiten en zelfs voor zwembaden. Regge Tegels & Vloeren helpt u graag bij de keuze te maken binnen het assortiment van Gigacer, tegen een scherpe prijs.

Gigacer tegels kopen?

Wilt u tegels uit het asortiment van Gigacer kopen? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan voor een scherpe totaalprijs, of neem contact met ons op voor meer informatie. Uiteraard bent u ook welkom bij ons in de showroom.

Bent u architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten?

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen