Gigacer Light

De Gigacer Light collectie keramische tegels is een collectie waarbinnen verschillende uitstralingen van tegels verkrijgbaar zijn in lichte kleuren die allemaal variaties van wit zijn. Perfect om een lichtere uitstraling en sfeer in iedere ruimte te creëren in de voordelen van keramiek.

Heeft u interesse in de Light collectie van Gigacer Tegels. Neem dan gerust contact met ons op, of vraag voor een scherpe prijs direct een geheel vrijblijvende offerte aan. Uiteraard bent u ook welkom bij ons in de showroom voor meer informatie en inspiratie.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Gigacer Light collectie

De Gigacer Light is een innovatieve collectie van witte keramische materialen met het accent op licht en textuur: LIGHT. Het is het licht dat deze vijf textuurvlakken transformeert en hun expressieve verscheidenheid versterkt, waardoor een heldere en lichte sfeer in vele ruimtes gecreëerd kan worden.
Licht is ook het kleurenpalet van de Gigacer Light collectie.: licht, want dit volledig witte gamma is samengesteld uit een dunne dikte van zuiver witte materie.

Light kleuren en afmetingen

De Light collectie is te verkrijgen in de onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:
– Light Scolpito
– Light Roccia
– Light Rigato
– Light Gesso
– Light Crespo

Afmetingen:
120×120 cm, 60×120 cm, 60×60 cm, 30×60 cm, 15×60 cm.

Meer informatie?

Bent u op zoek naar meer informatie over deze collectie? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen, of langskomen bij ons in de showroom. Of vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan om een scherpe totaalprijs van ons te ontvangen.

Bent u architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van de Light collectie