Gigacer Quarry

De Gigacer Quarry is een collectie keramische tegels, met de uitstraling van 5 verschillende natuurstenen. Deze verschillende natuurstenen zijn allemaal afkomstig uit 5 Europese gebergten. Met de Gigacer Quarry wordt de mogelijkheid geboden om de uitstraling van deze natuurstenen te krijgen in de voordelen van keramiek!

Interesse in de Quarry serie van Gigacer Tegels? Neem dan gerust contact op voor meer informatie, of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan om een scherpe prijs te ontvangen. Uiteraard kunt u voor meer informatie en inspiratie ook langskomen bij ons in de showroom.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Gigacer Quarry collectie

Quarry herinterpreteert de macht van zes typisch Europese gesteenten op een innovatieve manier in de vorm van hoogwaardig keramiek. Deze gesteenten zijn Quarziet Bianca, oftewel kwartsiet gesteente afkomstig uit de Alpen. Ook afkomstig uit de Alpen is de Arenaria, deze tegel is grijs in kleur doorgeschoten met witte aders. De Gravel Stone brengt de geest van Cardoso-steen, afkomstig uit steengroeven in de buurt van deze Toscaanse stad. Lava Stone komt uit België en is duister van karakter. Spanje is de oorsprong van Crema Marfil, een homogene beige kleurige natuursteen. Tot slot haalt de Golden Stone zijn inspiratie uit de Solnhofen Duits fossiel gesteente en wordt aangeboden in de warme tinten van het originele natuursteen.

Quarry toepassing

De Quarry collectie biedt de vele verschillende mogelijkheden om de natuursteenlook in uw ruimte te krijgen waar u naar op zoek bent, maar dan in de praktische voordelen van hoogwaardig keramiek. Door het keramische materiaal kan de collectie in vele ruimtes worden toegepast, zowel commercieel als particulier.

Kleuren en afmetingen

De Quarry collectie is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:
– Quarry Quarziet Bianca
– Quarry Arenaria
– Quarry Gravel Stone
– Quarry Lava Stone
– Quarry Crema Marfil
– Quarry Golden Stone

Afmetingen:
30×30 cm, 30×60 cm, 60×60 cm, 60×120 cm, 120×120 cm

Meer informatie

Meer informatie over deze collectie? Neem dan contact met ons op, of kom langs in de showroom. Voor een scherpe prijs kunt u ook een geheel vrijblijvende offerte aanvragen. Bent u een architect of (interieur)designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van de Quarry collectie