Gigacer Concrete

De Gigacer Concrete is een collectie keramische tegels, ontwikkelt met het oog op het nabootsen van grote cementoppervlakken. Deze cementoppervlakken hebben een stoer en neutraal karakter dat in vele ruimtes tot zijn recht kan komen, samen met de voordelen van hoogwaardig keramiek.

Heeft u interesse in de Concrete tegels van Gigacer? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan om een scherpe prijs van ons te ontvangen, of neem contact met ons op voor meer informatie. Uiteraard bent u ook welkom bij ons in de showroom voor advies en inspiratie.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Gigacer Concrete collectie en toepassing

De Gigacer Concrete, is een collectie keramische betonlook tegels ten dienste van leefruimtes. De collectie is een zeer complete kleurencombinatie, met een kleurpalet in neutrale en stoere tinten: elf kleuren en zes verschillende afmetingen die zich aanpassen aan de verschillende behoeften van het wonen. Dezelfde kleur kan worden gebruikt van binnen naar buiten, in vloeren en muren en voor de creatie van keukenbladen en badkamermeubilair met behoud van een sterke kleurconsistentie.

Concrete kleuren en afmetingen

De Concrete collectie is verkrijgbaar in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:
– Concrete Pure
– Concrete Ice
– Concrete Rope
– Concrete Grey
– Concrete Iron
– Concrete Smoke
– Concrete Black
– Concrete Graphite
– Concrete Brown
– Concrete Mud
– Concrete Beige
– Concrete Dust
– Concrete White

Afmetingen:
30×60 cm, 60×60 cm, 60×120 cm, 120×120 cm, 60×250 cm, 120×250 cm

Ook heeft de Concrete collectie opties tot speciale afwerkingen, zoals mozaïek. Neem voor meer informatie hierover contact met ons op.

Meer informatie?

Meer informatie over deze collectie? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen, of voor een scherpe totaalprijs direct een vrijblijvende offerte aanvragen. Uiteraard kunt u ook langskomen bij ons in de showroom.
Bent u architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van de Concrete collectie