Gigacer Krea

De Gigacer Krea zijn keramische metallook tegels, die de de uitstraling van grote metalen platen die door de tijd en omstandigheden zijn aangetast. Gigacer Tegels heeft deze uitstraling omgezet in hoogwaardig keramiek voor zowel vloer- als wandafwerkingen.

Heeft u vragen over de Gigacer Krea tegels? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen, of langskomen bij ons in de showroom. Wilt u een scherpe totaalprijs ontvangen? Vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Gigacer Krea collectie

De Krea collectie bestaat uit acht kleuren die grote metalen oppervlakken op een moderne manier interpreteren. Het gamma van Krea maakt het mogelijk om felle kleuren en felle tinten te gebruiken, zowel in residentiële als in openbare projecten, dankzij de hoge technische kenmerken van het keramische materiaal. Een oplossing met een beslissend karakter, geschikt voor het hedendaagse wonen.

Gigacer Krea toepassing

De Gigacer Krea is perfect toe te passen in ruimtes waarvoor u op zoek bent naar een metallook, die weergegeven kan worden in zowel kleine als grote formaten. Voor allerlei projecten kan de metallook van de deze collectie toegepast worden in de voordelen van hoogwaardig keramiek.

Kleuren en afmetingen

De Krea collectie is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen:

Kleuren:
– Krea Ground
– Krea Nud
– Krea Silver
– Krea Snow
– Krea Red
– Krea Orange
– Krea Blue
– Krea Green

Afmetingen:
120×120 cm, 60×120 cm, 60×60 cm, 30×60 cm

Meer informatie?

Bent u op zoek naar meer informatie over deze collectie? Neem dan contact met ons op, of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan om een scherpe prijs van ons te ontvangen.

Bent u een architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van de Krea collectie: