Gigacer Made 2.0

De Gigacer Made 2.0 is een collectie keramische betonlook tegels, met 3 verschillende oppervlakken, een glad oppervlak, een gestippeld oppervlak en een ruw oppervlak. Deze drie verschillen in oppervlak geven iedereen een mogelijkheid om de betonlook van de Made 2.0 aan te passen naar het oppervlak waar u op zoek bent!

Heeft u interesse in de Gigacer Made 2.0? Regge Tegels & Vloeren kan deze collectie door directe contacten aanbieden tegen een scherpe prijs. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan, of neem contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheden. Uiteraard bent u ook welkom bij ons in de showroom.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Gigacer Made 2.0 collectie en mogelijkheden

De Gigacer Made 2.0, heeft de basis voor de uitstraling gehaald uit betonlook uitstralingen. Deze collectie is een flexibele keramische tegelcollectie dat gebruikt wordt voor voornamelijk woonruimtes, maar ook in andere projecten toegepast kan worden. De collectie biedt een complete kleuren-/oppervlaktecombinatiepalet in neutrale en natuurlijke tinten: elf kleuren en vier verschillende oppervlakken die kunnen worden aangepast aan de verschillende behoeften van het wonen. Dezelfde kleur kan worden gebruikt van binnen naar buiten, in vloeren en bekleding en voor het creëren van keukenbladen en badkamermeubilair met behoud van een sterke chromatische samenhang.

Kleuren en afmetingen

Deze collectie is te verkrijgen in de onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:
– Made 2.0 Ice
– Made 2.0 Rope
– Made 2.0 Grey
– Made 2.0 Iron
– Made 2.0 Smoke
– Made 2.0 Graphite
– Made 2.0 Brown
– Made 2.0 Mud
– Made 2.0 Beige
– Made 2.0 Dust
– Made 2.0 White Sand

Afmetingen:
30×60 cm, 60×60 cm, 60×120 cm, 120×120 cm

Oppervlakte-afwerkingen
Mat, Levigato, Bocciardato-R11

Meer informatie?

Op zoek naar meer informatie over de Gigacer Made 2.0 collectie? Neem dan gerust contact met ons op, of vraag een vrijblijvende offerte aan voor een scherpe totaalprijs.
Bent u architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
De afbeeldingen van deze collectie