Gigacer Concept

De Gigacer Concept is ontwikkeld om ruimtes een eenheid van vorm en stijl te geven, met een uitstraling van het neutrale karakter van betonlook. Met de Gigacer Concept wordt dit karakter omgezet in hoogwaardig keramiek, wat de Concept collectie een ideale combinatie van looks en kwaliteit.

Interesse in de Concept collectie? Vraag dan hier direct een vrijblijvende offerte aan om een scherpe prijs van ons te ontvangen, of neem contact met ons op voor meer informatie. U bent uiteraard ook van harte welkom bij ons in de showroom voor advies en inspiratie van onze verkopers.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Gigacer Concept collectie

De Gigacer Concept collectie is een uniek keramische collectie ontworpen voor ieder type toepassing, met een grote verscheidenheid aan kleuren en oppervlakken die altijd op een exclusieve en unieke manier kunnen worden gecombineerd. Het kleuren pallet bestaat uit 5 kleuren met 5 verschillende oppervlakken.

Concept toepassing

Wanneer u op zoek bent naar een strakke betonlook die een stoer karakter aan een ruimte kan geven, dan is de Gigacer Concept een ideale toepassing. Samen met de combinatie van het hoogwaardige keramische materiaal is dit de perfecte match tussen kwaliteit en uitstraling.

Kleuren en afmetingen

De Concept collectie is te verkrijgen in de onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:
– Concept Milk
– Concept Stone
– Concept Ash
– Concept Land
– Concept Ink
– Concept Ink Platinum
– Concept Ink Turquoise
– Concept Ink Red
– Concept Ink Flame

Afmetingen:
10×10 cm, 20×120 cm, 30×60 cm, 60×60 cm, 60×120 cm, 120×120 cm, 10×250 cm, 30×250 cm, 60×250 cm, 120×250 cm

Meer informatie?

Meer informatie over de mogelijkheden van deze collectie? Neem dan contact met ons op, of vraag voor een scherpe totaalprijs direct een vrijblijvende offerte aan.
Bent u architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van de Concept collectie