Gigacer Argilla

De Gigacer Argilla collectie herontdekt de meest natuurlijke uitstralingen van een Italiaans natuursteen. Dit geeft de Argilla collectie een rustieke, natuurlijke uitstraling die door een neutraal karakter in vrijwel iedere te verwerken is, samen met de voordelen van hoogwaardig keramiek.

Heeft u interesse in deze collectie van Gigacer Tegels? Neem dan contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheden, of vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Gigacer Argilla collectie

De natuurlijke look van deze collectie wordt met moderne en verfijnde kleuren gebracht tot een perfecte combinatie van natuursteen en keramiek. Verfijnde krijtaders die het natuursteen kenmerken zijn ook in deze collectie overgenomen. De kleuren van de Gigacer Argilla tegels geven allemaal een net iets anders karakter aan de collectie, waarmee de collectie kan worden aangepast naar eigen wens en gebruik.

Argilla toepassing

Op zoek naar een natuurlijke uitstraling in de vorm van hoogwaardig keramiek? Dan is de Argilla een goede uitkomst. Wilt u hier advies over? Dan bent u van harte welkom bij ons in de showroom, onze verkopers adviseren u graag!

Kleuren en afmetingen

De Argilla collectie is verkrijgbaar in de onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:
– Argilla Vetiver
– Argilla Marine
– Argilla Fog
– Argilla Dark
– Argilla Dry
– Argilla Biacca

Afmetingen:
120×120 cm, 60×120 cm, 60×60 cm.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over deze collectie? Neem dan gerust contact met ons op, of vraag voor een scherpe prijs direct een vrijblijvende offerte aan.

Bent u architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van de Argilla collectie