ZYX Tegels

ZYX Tegels, een merk ondersteund door de Colorker Group, betreedt de markt met een driedimensionale collectie keramische tegels. ZYX Ceramica streeft ernaar een inspirerende kracht te worden waar architecten en interieurontwerpers van over de hele wereld esthetische en constructieve oplossingen kunnen vinden, vol unieke ideeën. Bij Regge Tegels & Vloeren voorzien we u graag in een scherpe prijsopgave voor een keramische tegel uit het assortiment van ZYX Tegels. Vraag voor een prijsopgave geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Of neem voor meer informatie over de mogelijkheden van het assortiment gerust eens contact met ons op.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

ZYX Tegels met 3D effecten

Binnen de Colorker Group werkt ZYX Ceramica met een innovatieve driedimensionale representatie van de ruimte, waardoor ze ontwerpproducten kunnen creëren die specifiek zijn afgestemd op de leefomgeving. ZYX Ceramica wordt erkend als een merk dat avontuurlijke producten waardeert, met objecten en materialen die gewijd zijn aan het verbeteren van omgevingen en uitblinken door hun sterke decoratieve eigenschappen. Elke collectie van ZYX tegels is het resultaat van diepgaande reflectie over de omgeving en een grondige studie van de nieuwste decoratieve trends. In tegenstelling tot het volgen van vluchtige modetrends, streeft ZYX tegels ernaar ontwerpen te creëren die een harmonieuze balans vinden tussen tijdloosheid en trends, karakter en duurzaamheid.

Tijdloze, expressieve ontwerpen

ZYX tegels legt de focus op het ontwikkelen van tijdloze, functionele en expressieve voorstellen en collecties. Met een diepgaande verkenning van alle creatieve mogelijkheden voldoet het merk aan de behoeften van interieurontwerpers en architecten door unieke en complete oplossingen te bieden. Deze oplossingen streven ernaar nieuwe ideeën uit te drukken en gedurfde projecten te initiëren, met als doel sensaties te inspireren, te verrassen en voort te leven in de tijd.

ZYX tegels kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Bij Regge Tegels & Vloeren bieden wij u ZYX tegels aan tegen een aantrekkelijke prijs. Ook geven wij graag advies over de mogelijkheden van de tegels uit het assortiment. U bent van harte welkom bij ons in de showroom voor advies en meer informatie. Bezig met een zakelijk project en hiervoor op zoek naar een tegel van ZYX? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Enkele afbeeldingen van het assortiment