Colorker Tegels

Colorker Tegels is een Spaanse tegelfabrikant opgericht in 1987. Het bedrijf is opgericht met het doel om keramische wand- en vloerafwerkingen te creeeren die de gehele markt kunnen bedienen. Hierdoor is Colorker Tegels een bedrijf dat tegenwoordig voorop loopt op de tegelmarkt, bij zowel de technologische kant als bij de designs. Colorker Tegels is een merk dat staat voor Spaans design en kwaliteit.

Heeft u interesse in een tegel uit het assortiment van dit Spaanse tegelmerk? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan bij ons. Wilt u meer informatie of advies? Kom dan gerust eens langs bij ons in de showroom of neem contact met ons op. Regge Tegels & Vloeren biedt u als Colorker dealer in Nederland graag de scherpste prijs aan.

Product info

Enkele series van Colorker

Over het Spaanse bedrijf Colorker Ceramica

Colorker Ceramica produceert al meer dan 30 jaar keramische producten en heeft hierdoor een ruime ervaring op dit gebied. Hierdoor staat Colorker bekend om de kwalitatief hoogwaardige producten en het ruime assortiment. Door voortdurend de wens van de klant in de gaten te houden vinden vele klanten mogelijkheden voor hun projecten in het assortiment van Colorker Ceramica. Tegels van dit Spaanse tegelmerk staan voor de perfecte combinatie tussen een ontwerpproces en hoogwaardige kwaliteit.

Het Colorker Tegels assortiment

Om een goed assortiment aan te kunnen bieden, is dit Spaanse bedrijf voortdurend bezig om systemen en processen te optimaliseren om zo de hoogst mogelijke kwaliteit te kunnen garanderen. In het assortiment zijn producten opgenomen die aansluiten bij de trends van tegenwoordig, maar ook tijdloze producten. Binnen dit Spaanse bedrijf is een groep creatieve ontwerpers constant bezig met de ontwikkeling van de keramische tegels. Zo is het een bedrijf geworden dat staat voor een eigen stijl met vele mogelijkheden. Regge Tegels & Vloeren geeft graag advies bij de keuze van een tegel uit dit ruime assortiment.

Voor alle ruimtes mogelijkheden

Colorker Tegels richt zich er op keramische mogelijkheden voor alle ruimtes te bieden. Wandtegels en vloertegels met allerlei stijlen bieden hier dan ook de mogelijkheden voor. De tegels uit het assortiment worden geproduceerd om de sfeer in een ruimte te kunnen bepalen. Colorker Tegels doet dit door prachtige kleurvariaties of decormogelijkheden aan te bieden. Dit laatste is dan ook een specialiteit van het Spaanse bedrijf. Niet voor niets maken ook graag architecten en designers een keus uit dit ruime assortiment. Zoekt u badkamer wandtegels, keuken vloertegels of tegels voor een zakelijk project? Alle ruimtes kunnen voorzien worden van een kwalitatief hoogwaardige tegels met tegels uit dit assortiment.

Colorker Tegels koopt u bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren staat in direct contact met de fabriek van Colorker Tegels. Hierdoor kunnen wij u niet enkel voorzien in de scherpste prijs, maar ook van een goed advies. Wilt u advies of meer informatie? Neem dan contact met ons op, of breng een bezoek aan onze showroom. Om een scherpe prijs van ons te ontvangen kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Voor een zakelijk project op zoek naar deze tegels? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen