Colorker Tegels

Colorker Tegels is een Spaanse tegelfabrikant opgericht in 1987. Het bedrijf is opgericht met het doel om keramische wand- en vloerafwerkingen te creeeren die de gehele markt kunnen bedienen. Hierdoor is Colorker een bedrijf dat tegenwoordig voorop loopt op de tegelmarkt, bij zowel de technologische kant als bij de designs.

Heeft u interesse in een tegel uit het assortiment van Colorker? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan of neem voor meer informatie contact met ons op.

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Colorker Ceramica

Colorker Ceramica produceert al meer dan 30 jaar keramische producten en heeft hierdoor een ruime ervaring op dit gebied. Hierdoor staat Colorker bekend om de kwalitatief hoogwaardige producten en het ruime assortiment. Door voortdurend de wens van de klant in de gaten te houden vinden vele klanten mogelijkheden voor hun projecten in het assortiment van Colorker Ceramica.

Colorker assortiment

Om een goed assortiment aan te kunnen bieden, is Colorker voortdurend bezig om systemen en processen te optimaliseren om zo de hoogst mogelijke kwaliteit te kunnen garanderen. In het assortiment zijn producten opgenomen die aansluiten bij de trends van tegenwoordig, maar ook tijdloze producten.

Wilt u meer informatie?

Meer informatie over de tegels van Colorker Ceramica? Kom dan eens langs bij ons in de showroom of neem direct contact met ons op.

Bent u architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Colorker afbeeldingen