Colorker Linnear

De Colorker Linnear is een uitstekende keuze voor uw wand. Deze keramische tegel heeft een prachtige houtlook, wat voor warmte in de ruimte zorgt. Hierdoor kan de tegel zich overal elegant integreren. Wilt u meer informatie over de Colorker Linnear? Neem dan contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom. Benieuwd naar onze scherpe prijsopgave voor deze tegels? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte bij ons aan.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

De Colorker Linnear collectie

De Colorker Linnear nodigt uit om door aanraking zijn minimale reliëf te ervaren, gekenmerkt door zijn rechte lijnen die een strakke en subtiele designlook geven, in navolging van de ‘less is more’-trend. De Linnear is de perfecte afwerking voor uw huis of kantoor! De Colorker Linnear keramische wandtegels zijn verkrijgbaar in vier kleurvariaties: Linnear Natural, Linnear Nut, Linnear White en Linnear Olive. Daarnaast zijn deze keramische wandtegels enkel verkrijgbaar in de maten 31,6x100cm en 30x60cm.

De Linnear wandtegel voor alle ruimtes

De Colorker Linnear wandtegel is dus een keramische wandtegel. Dat de wandtegel gemaakt is van keramiek, brengt vele praktische en kwalitatieve voordelen met zich mee. Zo is de tegel bestand tegen water en krasvast. Met deze eigenschappen kan de Linnear wandtegel ook in ruimtes als de keuken of badkamer gebruikt worden. Zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de kwaliteit van de wandtegels!

Kleuren en afmetingen

Colorker Linnear is te verkrijgen in onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Linnear Natural
  • Linnear Nut
  • Linnear White
  • Linnear Olive

Afmetingen:

31,6x100cm en 30x60cm.

Colorker Linnear bij Regge Tegels & Vloeren

Bent u geïnteresseerd in de Colorker Linnear en wilt u hierover meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. Langskomen in onze showroom is uiteraard ook mogelijk, onze verkoopmedewerkers geven u graag advies op maat. Om een scherpe totaalprijs te ontvangen kunt u een geheel vrijblijvende offerte aanvragen. Bent u met een zakelijk project bezig en hiervoor op zoek naar deze tegels? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Enkele afbeeldingen van deze collectie