Colorker Tangram

De Colorker Tangram is een prachtige en opvallende serie keramische houtlook tegels. Deze collectie wordt gekenmerkt door de inspiratie die gehaald is uit Chinese decoratieve effecten en houtsoorten. Het bijzondere aan de Tangram collectie is de ruitvormige, linaire afwerking voor de wand.

Wilt u meer informatie over de Colorker Tangram? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Of breng een bezoek aan onze showroom. Benieuwd naar een scherpe prijs voor de Colorker Tangram? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte bij ons aan!

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

De Colorker Tangram Collectie

De Colorker Tangram collectie is een collectie keramische houtlook wandtegels. Deze collectie houtlook wandtegels worden gekenmerkt door een bijzonder effect. Dit is namelijk het effect van lineaire, Chinese vormen in de textuur van de tegels. Deze vormen geven de Tangram tegels een dynamisch effect. Dit dynamische effect maakt uw wandafwerking het detail in de ruimte dat de sfeer zal bepalen. De Colorker Tangram keramische wandtegels zijn verkrijgbaar in 3 kleurvariaties. Dit zijn de kleuren Tangram Camel, Tangram Walnut, Tangram Coffee. Deze collectie keramische wandtegels is enkel verkrijgbaar in het formaat van 31,6x100 cm.

Kleuren en afmetingen

De Tangram Colorker tegels zijn verkrijgbaar in de onderstaande kleurvariaties en afmetingen.

Kleuren:

  • Tangram Camel
  • Tangram Walnut
  • Tangram Coffee

Afmetingen:

31,6x100 cm

De Colorker Tangram bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren geeft graag een goed advies op maat over de toepassing van de Colorker Tangram. Voor dit advies kunt u altijd contact met ons opnemen. Of bezoek onze showroom waar onze verkoopmedewerkers u graag adviseren en inspireren. Wanneer u een scherpe totaalprijs wilt ontvangen kunt u een geheel vrijblijvende offerte aanvragen. Met een zakelijk project bezig en hiervoor op zoek naar deze tegels? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen