Keradom Tegels

Argenta Tegels produceert keramische tegels voor zowel binnen-als buitengebruik. Argenta heeft een zeer breed assortiment van diverse formaten en designs. Dit alles binnen unieke collecties, waarbij het lijkt dat voornamelijk de moderne en eigentijdse modellen er uit springen. Met een tegel uit het assortiment van dit merk krijgt u gegarandeerd een keramische tegel van hoge kwaliteit. En met advies op maat bij Regge Tegels & Vloeren.

Interesse in Argenta tegels? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan om een scherpe prijs te krijgen. Voor advies en meer informatie kunt u ook contact met ons opnemen, of langskomen bij ons in de showroom. Regge Tegels & Vloeren voorziet u graag van advies met daarbij een scherpe prijs!

Inspiratie foto's Product info

Over de het bedrijf Argenta Ceramica

Argenta Ceramica ziet het als missie om een assortiment te ontwikkelen met hoogwaardige keramisch tegels die in alle ruimte kwaliteit, functionaliteit en schoonheid kunnen geven. Dit doet het bedrijf sinds 1999. Hierbij wil Argenta Ceramica het assortiment maken voor zowel commerciële als particuliere projecten om ze de gehele markt van keramische tegels te kunnen bedienen. Een deel van het assortiment van Argenta tegels is ook te verkrijgen als buitentegel. Buitentegels worden geproduceerd met de dikte van 20 of 30 mm. Op deze manier zijn de tegels beter geschikt als buitentegel. Ook milieuvriendelijke product staat hoog in het vandel. Argenta tegels heeft een eigen milieuproductdeclaratie opgesteld. Hierin stelt Argenta tegels te produceren met zo min mogelijk vervuiling van lucht, water en bodem. Op deze manier blijft de productie van keramische tegels goed voor mens en milieu.

De collecties uit het assortiment van Argenta Tegels

Het assortiment van Argenta Tegels kent een wijdt scala aan producten, met op dit moment 186 verschillende series. Dit zijn series met verschillende, uiteenlopende looks. Looks die voor iedere toepassing een mogelijkheid kennen, zoals houtlook of natuursteenlook tegels. Met deze grote verscheidenheid aan producten heeft Argenta Tegels bereikt dat de collecties keramische tegels uit dit assortiment wereldwijd gebruikt worden, voor projecten met zowel een particuliere, openbare als commerciele bestemming. Uit het assortiment van dit merk zijn bijvoorbeeld de Alabama, Gravity en Gold Nero enkele populaire series. Daarnaast bent u bij de keuze van een collectie uit dit assortiment ook verzekerd van een vloer- of wandtegel van de hoogste kwaliteit. En kwaliteit die u mag verwachten van een Italiaans merk. Argenta tegels vormen dus een ideale combinatie tussen kwaliteit van Italiaans keramiek en de Italiaanse stijl van design.

Tegels van Argenta koopt u bij Regge Tegels & Vloeren

Argenta tegels koopt u bij Regge Tegels & Vloeren tegen een zeer scherpe prijs. Dit komt doordat wij een directe importeur zijn van dit merk. Benieuwd naar deze scherpe prijs waar wij het assortiment tegen aan kunnen bieden? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan, of neem voor meer informatie contact met ons op. Wij voorzien u graag in scherpe prijzen met een bijpassend advies op maat! Architect, designer of interieurontwerper? Neem dan contact met een van onze accountmanagers op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van het assortiment