Ape Grupo

APE Grupo is leider in het creëren van unieke keramische tegels voor gedifferentieerde ruimtes, omdat Ape Grupo een uitgebreid assortiment aan designkeramiek, geavanceerde technische producten en diensten aanbied die consumenten helpen om het maximale uit hun mogelijkheden te halen. Wanneer u een unieke mogelijkheid zoekt voor uw project, dan is een tegel uit dit assortiment het overwegen waard.

Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van APE Grupo tegels, daarom kunnen wij u voorzien in scherpe prijzen. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor deze scherpe prijzen, of neem voor meer informatie contact met ons op. Uiteraard kunt u voor meer informatie en inspiratie ook langskomen in onze showroom. Bent u op zoek naar een specifieke serie die u niet kunt vinden op deze pagina? Dan kunt u ook contact met ons opnemen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Over Ape Grupo

Ape Grupo is een Spaanse fabrikant van keramiek. Deze fabrikant van keramiek is al meer dan 25 jaar jaar actief op de tegelmarkt. Als Spaans bedrijf is het bedrijf een leider op het gebied van het creëeren van unieke keramische afwerkingen. Dit doet het bedrijf door veel tijd te besteden aan design en geavanceerde mogelijkheden. Met deze kernwaarden is Ape een wereldspeler geworden. Het bedrijf is namelijk actief in meer dan 100 landen! Onder de naam van Ape Grupo vallen meerdere bedrijven. Naast Ape Grupo zelf zijn dit Carmen, Xlining en Ilbagno.

Het assortiment van APE Grupo

Het assortiment van Ape Grupo is ruim, gevarieerd en zeer zeker uniek. Tegels in allerlei vormen, maten en afwerkingen die bijna nergens anders te vinden zijn. Daarom kunnen de tegels van Ape Grupo in allerlei ruimtes gebruikt worden, denk hierbij aan zowel woonhuizen als commerciële of openbare ruimtes. Ape Grupo heeft een zeer ruim assortiment. Regge Tegels & Vloeren helpt u graag in de juiste keus te maken binnen dit assortiment. Kom gerust eens langs bij ons in de showroom om advies te krijgen van onze verkopers over de mogelijkheden.

APE voor architecten en interieurdesigners

De unieke keramische tegels van Ape Grupo zijn ook zeer populair onder architecten en interieurdesigners. Dit is ook een doel van het bedrijf, om voor zakelijke projecten ook unieke mogelijkheden te bieden. Met grote en kleine projecten van architecten denkt Regge Tegels & Vloeren ook graag met de klant mee, van advies tot verwerking van de tegels van dit merk. Bent u architect, designer of interieurontwerper? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier. De verschillende mogelijkheden in het assortiment kunnen elk project inrichten naar eigen wens.

Meer informatie over APE Grupo Tegels?

Door de directe contacten van Regge Tegels & Vloeren de tegels van Ape Grupo aanbieden tegen zeer scherpe prijzen, samen met advies op maat. Benieuwd naar deze scherpe prijzen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem voor meer informatie contact met ons op. Langskomen bij ons in de showroom kan natuurlijk ook.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van het assortiment: