Adex Tegels

Adex Tegels is een tegelproducent van voornamelijk wandtegels waarbij gericht wordt op een opvallend design, stijl en kwaliteit. Glanzende, unieke kleuren samen met fraaie vormen die niet veel voorkomen. De tegels afkomstig uit dit assortiment zijn niet vaak gezien, waardoor er door te kiezen voor een Adex tegel altijd een geheel eigen sfeer in iedere ruimte wordt gecreëerd!

Meer informatie over de tegels van Adex Tegels? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen, of langskomen bij ons in de showroom. Een scherpe prijs krijgen voor een serie van Adex? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan!

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Adex Ceramica

Adex Ceramica is een familiebedrijf dat bestaat vanaf 1897. In de 120 jaar dat het bedrijf bestaat heeft het zich ontwikkeld in artistieke expertise en dit om weten te zetten in vele series tegels. De series van Adex hebben al allerlei ruimtes in bijvoorbeeld huizen, kerken en bedrijven mogen voorzien van een eigen en uniek karakter, dat past bij de wens van de klant. Ondertussen is Adex Tegels in de handen van de 5 generatie die het bedrijf nog steeds met dezelfde passie weet voor te zetten.

Adex Tegels assortiment

De tegels van Adex Ceramica worden gekenmerkt door verfijnde kleuren en subtiele afmetingen die zorgvuldig en met toewijding gekozen zijn. De stijlvolle vormen in het assortiment zorgen voor unieke keuzemogelijkheden waarin Adex zich in onderscheid van andere tegelmerken. Naast een eigen stijl en design staat eersteklas kwaliteit van de tegels ook hoog in het vaandel van Adex Ceramcia!

Meer informatie of interesse in Adex Tegels?

Op zoek naar meer informatie over dit tegelmerk? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen of langskomen voor advies in de showroom. Direct een scherpe prijs weten voor een tegel uit het assortiment van Adex? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan. Regge Tegels & Vloeren adviseert u graag bij de aankoop van tegels uit het assortiment van Adex.

Bent u architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van het assortiment: