Tegels

Regge Tegels & Vloeren heeft enkel A-kwaliteit tegels voor de beste prijs in het assortiment. Ons assortiment bestaat uit meer dan 100 tegelmerken en een uitgebreide collectie pvc-vloeren en laminaat. Wij importeren de mooiste producten uit Italië en Spanje en bieden deze voor zeer scherpe prijzen aan. Voor de mooiste keramische binnen- en buitentegels, natuurstenen tegels, pvc-vloeren en laminaatvloeren bent u bij ons aan het juiste adres!

Wilt u meer informatie over ons assortiment of heeft u interesse in een tegel uit ons assortiment? Neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. Uiteraard is een groot deel van ons assortiment ook te zien in onze showroom. U bent van harte welkom om inspiratie op te doen en advies te krijgen van onze verkopers.

Inspiratie foto's Product info

Waarom kiezen voor een keramische tegel?

Natuursteen heeft vaak een prachtige uitstraling en een unieke textuur. Alleen heeft natuursteen als nadeel dat het veel onderhoud behoeft en gevoelig is voor krassen, zuren en chemische producten. Daarom is keramiek hier een ideale vervanging voor. Keramiek heeft deze nadelen allemaal niet en is bovendien niet meer van het originele natuursteen te onderscheiden. Alleen maar voordelen dus! Verder heeft keramiek een langere duurzaamheid en behoeft keramiek weinig tot geen onderhoud.

U kunt dus optimaal lang genieten van deze tegels zonder al te veel onderhoud! Bovendien zijn, door de innovatie van de huidige tegelfabrikanten, keramische tegels tegenwoordig niet meer van hun natuurlijke voorbeelden te onderscheiden. Keramische tegels zijn overal bruikbaar en verkrijgbaar in alle soorten en maten. Keramiek kan in uw woonkamer, keuken, badkamer of buitenruimte, dus waarom zou u er niet voor kiezen?

Keramiek in alle soorten en maten

Keramische tegels zijn er in vele soorten, maten en kleuren. Hierdoor hebben keramische tegels een grote mogelijkheid tot gebruik, voor zowel thuis als bijvoorbeeld in een openbare of commerciële ruimte. Doordat de keramische tegels bijna niet van de echte variant te onderscheiden zijn, wordt niet alleen de prachtige look in huis gehaald, maar ook de duurzaamheid van hoogwaardig keramiek. Of u nou op zoek bent naar houtlook, betonlook, natuursteenlook of iets anders? Alles is mogelijk met keramische tegels!

Keramische tegels kopen bij Regge Tegels & Vloeren?

Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment aan (keramische) tegels. Heeft u uw tegel gevonden of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan! Bekijk al onze (keramische) tegels op onze Tegelmerken pagina. Of doe inspiratie op voor keramische tegels op onze Referentie pagina.

Wij hebben veel tegels uit ons assortiment in onze showroom liggen. Kom gerust eens langs! Of neem voor meer informatie contact met ons op.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Ons assortiment